Skip to main content

Far, trener og mentor til tidenes kanskje mest talentfulle norske spiller, Martin Ødegaard, vil gjeste FFO- og akademiseminaret fredag 6.desember under Cupfinaleseminaret. Der vil han dele konkrete treningstips om hvordan han bidro til å oppdra Martin som fotballspiller. 

Aldri har pågangen for å være med på etterutdanning og ordinært Cupfinaleseminar vært større. Begge tilbudene er nå så godt som fullbooket, og det er kun noen få plasser igjen. Men fortvil ikke, det er muligheter på de andre seminarene som vil være i Oslo fra 5. - 7. desember. 

Cupfinaleseminarets eget Barnefotballtrenerseminar arrangeres på Norges idrettshøgskole torsdag 5. desember. Det blir en unik mulighet til spennende faglig påfyll for alle trenere i barnefotballen.

Over to dager (6.- 7. desember) arrangeres det aller første FFO- og akademiseminaret som en del av Cupfinaleseminaret. Ambisjonen er å lage en nasjonal møteplass for trenere som er involvert i ekstratilbud som fotballfritidsordninger, Telenor X-tra og akademier. Vi kan love trenere som deltar masse faglig påfyll og inspirasjon!

Den belgiske landslagssjefen – Roberto Martínez – vil gjeste Cupfinaleseminaret og bidra på årets etterutdanning. Martínez leder for tiden landslaget som er nr. 1 på FIFA-rankingen.

Har du ennå ikke meldt deg på Cupfinaleseminaret? Gjør det før 31. oktober og få deltakelsen 650,- kroner billigere enn om du må betale full pris.

Her er fem gode tips til hvordan du raskt kan bli en bedre fotballtrener i løpet av en helg desember. 

En av Englands største managerprofiler og tidligere engelsk landslagssjef – Steve McClaren – kommer til årets Cupfinaleseminar. McClaren vil bidra på det ordinære Cupfinaleseminaret fredag 6. desember, og vil også være gjest på Football Talk på The Scotsman lørdag 7. desember.

De beste prisene på årets Cupfinaleseminar får du om du melder deg på innen 30. september. Med MEGA-rabatt sparer du hele 1 300 kroner sammenlignet med full pris for deltakelse.  

Cupfinaleseminaret avholdes for 31. gang (1989-2019) i desember. Ambisjonen er å gjøre dagene fra 5. til 7. desember større, bedre og morsommere enn før. Cupfinaleseminaret skal fortsatt være Norges viktigste møteplass for fotballtrenere - både i topp og bredde.

For første gang vil Cupfinaleseminaret ha et eget seminar for trenere og instruktører som jobber på FFO-tilbud, Telenor Xtra-ordninger og på akademier. Dette er målgruppen av trenere som vokser mest i norsk fotball.

Som et ledd i arbeidet med å styrke totalopplevelsen rundt Cupfinaleseminaret, vil Thon Hotel Storo bli det offisielle Cupfinaleseminar-hotellet i årene som kommer. 

Igjen samlet Cupfinaleseminaret i månedsskiftet november/desember over 1 000 deltakere totalt. Det 30. Cupfinaleseminaret befestet seminarets plass som Nordens største fagtiltak for fotballtrenere på alle nivåer – og ble nok en gang en suksess, både faglig og sosialt. 

Med landslagssjef Lars Lagerbäck på første benk ble Svein Maalen utfordret av Norsk Toppfotball-sports Rune Skarsjord om Ranheims spillestil i angrep og hvordan de kan utfordres.

Å være fotballtrener på høyt nivå og toppolitiker kan på mange måter sammenlignes – om enn i en litt annen kontekst. Uansett var det spennende å høre Arbeiderparti-leder i samtale med fungerende leder av Norsk Toppfotball-sport, Øyvind Stenberg Lien Iversen under Cupfinaleseminaret.

Våre samarbeidspartnere

 

JOYMO Logo RGB main kopi

synsam logotype 2 orange RGB

NorskTipping500x500

avis rgb pos

ThonHotels

nike logomtxt

Meetlogo meet sort

SkillRaceFirkant

EscapeSport Logo original CMYK