Skip to main content

Styret i Norsk Fotballtrenerforening har vedtatt at årets Cupfinalseminar blir utsatt til 2021 på grunn av situasjonen rundt korona-pandemien og de strenge restriksjonene i Oslo. 

I dag er siste frist for å dra nytte av mega-rabatten: Spar inntil kr 1 300,- ved å melde deg på Cupfinaleseminaret 2020 nå.

Ikke gå glipp av mega-rabatten: Spar inntil kr 1 300,- ved å melde deg på Cupfinaleseminaret 2020 før 1. november.

Fotballtrenere som ønsker å opprettholde sin UEFA PRO-, A- eller B-lisens må innfri NFFs krav om etterutdanning i løpet av en treårsperiode. Deltakelse på Cupfinaleseminaret er en ypperlig anledning til å sikre seg de påkrevde timene.

Programmet for Cupfinaleseminaret 2020 tar gradvis form. Her er noe av det du kan få deg i løpet av noen desemberdager i Oslo – eller digitalt via en skjerm på klubbhuset eller hjemme i stua.

Påmeldingen til Cupfinaleseminaret 2020 er nå åpnet. Og skynd deg om du vil være fysisk til stede på årets seminar i desember, for det er begrenset med plasser.

Det sier seg selv at Cupfinaleseminaret 2020 blir annerledes enn vi har vært vant til de siste åra. Men Cupfinaleseminar blir det – og datoene er fra torsdag 10. til og med søndag 13. desember.

Daglig leder Teddy Moen i NFT lover at det blir Cupfinaleseminar også i 2020, mem åpner for et litt annerledes og nyskapende arrangement.

Igjen leverte Norsk Fotballtrenerforening sammen med gode partnere i Norges Fotballforbund, Norsk Topfotball Sport og Norges idrettshøgskole et Cupfinaleseminar veldig mange reiste fornøyd hjem fra.

Erik Ruthford Pedersen ble under Cupfinaleseminaret fredag tildelt Norsk Fotballtrenerforenings utmerkelse «Hederstegn med Diplom.»

Under fredagens Cupfinaleseminar ble Bodø/Glimts Kjetil Knutsen kåret til Årets trener 2019 av Norsk Fotballtrenerforening.

Under Cupfinaleseminaret fredag kåret Norsk Fotballtrenerforening Hege Riise, LSK Kvinner til Årets trener kvinner.

Norsk Fotballtrenerforening kåret under Cupfinaleseminaret fredag Eirik Kjønø fra Grorud IL til Årets unge trener.

Under Cupfinaleseminaret fredag ble Helge Strand Jensen fra Hallingdal FK kåret til Årets trenerildjsel av Norsk Fotballtrenerforening.

Aldri før har det vært større interesse for Cupfinaleseminaret, som starter i dag med Norsk Fotballtrenerforening som arrangør, i samarbeid med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball-Sport og Norges idrettshøgskole.

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

JOYMO Logo RGB main kopi

CemoCARE