Skip to main content

Daglig leder Teddy Moen i NFT lover at det blir Cupfinaleseminar også i 2020, mem åpner for et litt annerledes og nyskapende arrangement.

Cupfinaleseminaret 2020 arrangeres fra torsdag 19. til lørdag 21. november – samme helg som kvinnenes Cupfinale og de aldersbestemte NM-finalene.

Igjen leverte Norsk Fotballtrenerforening sammen med gode partnere i Norges Fotballforbund, Norsk Topfotball Sport og Norges idrettshøgskole et Cupfinaleseminar veldig mange reiste fornøyd hjem fra.

Erik Ruthford Pedersen ble under Cupfinaleseminaret fredag tildelt Norsk Fotballtrenerforenings utmerkelse «Hederstegn med Diplom.»

Under fredagens Cupfinaleseminar ble Bodø/Glimts Kjetil Knutsen kåret til Årets trener 2019 av Norsk Fotballtrenerforening.

Under Cupfinaleseminaret fredag kåret Norsk Fotballtrenerforening Hege Riise, LSK Kvinner til Årets trener kvinner.

Norsk Fotballtrenerforening kåret under Cupfinaleseminaret fredag Eirik Kjønø fra Grorud IL til Årets unge trener.

Under Cupfinaleseminaret fredag ble Helge Strand Jensen fra Hallingdal FK kåret til Årets trenerildjsel av Norsk Fotballtrenerforening.

Aldri før har det vært større interesse for Cupfinaleseminaret, som starter i dag med Norsk Fotballtrenerforening som arrangør, i samarbeid med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball-Sport og Norges idrettshøgskole.

Mange gode krefter bidrar på ulike måter til å gjøre Cupfinaleseminaret til den fantastiske møteplassen som er skapt i løpet av mer enn 30 år. Så også i år, der så vel nasjonale som internasjonale trenerprofiler vil sette sitt preg på seminaret – akkurat slik nye og mindre kjente navn vil gjøre.

Far, trener og mentor til tidenes kanskje mest talentfulle norske spiller, Martin Ødegaard, vil gjeste FFO- og akademiseminaret fredag 6.desember under Cupfinaleseminaret. Der vil han dele konkrete treningstips om hvordan han bidro til å oppdra Martin som fotballspiller. 

Aldri har pågangen for å være med på etterutdanning og ordinært Cupfinaleseminar vært større. Begge tilbudene er nå så godt som fullbooket, og det er kun noen få plasser igjen. Men fortvil ikke, det er muligheter på de andre seminarene som vil være i Oslo fra 5. - 7. desember. 

Cupfinaleseminarets eget Barnefotballtrenerseminar arrangeres på Norges idrettshøgskole torsdag 5. desember. Det blir en unik mulighet til spennende faglig påfyll for alle trenere i barnefotballen.

Over to dager (6.- 7. desember) arrangeres det aller første FFO- og akademiseminaret som en del av Cupfinaleseminaret. Ambisjonen er å lage en nasjonal møteplass for trenere som er involvert i ekstratilbud som fotballfritidsordninger, Telenor X-tra og akademier. Vi kan love trenere som deltar masse faglig påfyll og inspirasjon!

Den belgiske landslagssjefen – Roberto Martínez – vil gjeste Cupfinaleseminaret og bidra på årets etterutdanning. Martínez leder for tiden landslaget som er nr. 1 på FIFA-rankingen.

Våre samarbeidspartnere

 

JOYMO Logo RGB main kopi

synsam logotype 2 orange RGB

NorskTipping500x500

avis rgb pos

ThonHotels

nike logomtxt

Meetlogo meet sort

SkillRaceFirkant

EscapeSport Logo original CMYK