Skip to main content

Det ble annerledes enn planlagt, men etter en kjempeinnsats fra både NFT og NFF torsdag kveld får trenerne med de høyeste trenerutdanningene sin påkrevde etterutdanning gjennom et digitalt etterutdanningsseminar i dag.

Norsk Fotballtrenerforening har i samråd med Norges Fotballforbund og Meet Ullevaal i kveld besluttet å avlyse årets Cupfinaleseminar, som skulle starte i Oslo fredag formiddag. Samtidig er det besluttet at etterutdanningsløpet for trenerne med de høyeste trenerlisensene fullføres som digitalt seminar fredag.

Med bakgrunn i regjeringens nye tiltak i forbindelse med korona-situasjonen, må NFT sammen med NFF og Meet gjøre nye vurderinger rundt om, og i så fall hvordan, det kan være mulig å gjennomføre helgens Cupfinaleseminar. Informasjonen oppdateres utover kvelden, så fort vi har ny informasjon.

Torsdag formiddag gikk startskuddet for etterutdanningen på årets Cupfinaleseminar på Meet Ullevaal i Oslo. Rundt 250 trenere med de høyeste trenerlisensene er i gang med sitt tre dagers seminar.

Norsk Fotballtrenerforening og våre samarbeidspartnere ønsker velkommen til Cupfinaleseminaret 2021. Her finner du viktig praktisk informasjon om arrangementet og smittevern.

Nå kan du sikre deg fotballdrakter signert av store fotballnavn som Kevin Keegan, Pep Guardiola, Drillo, Sven-Göran Eriksson, og mange flere. Bli med på den store DRAKTAUKSJONEN til inntekt for Norsk Fotballtrenerforenings nye trenerfond.

Interessen for Cupfinaleseminaret er stor. Og har du ennå ikke meldt deg på, bør du være rask. Ved midnatt natt til lørdag stenger nemlig påmeldingen til årets seminar.

Jan Erik Stinessen og Frode Grodås kan varte opp med et skikkelig A-lag til den tre timer lange seansen for keepertrenere på etterutdanningsseminaret på årets Cupfinaleseminar.

Coaching og treningsmetodikk er temaet for en av de seks ulike workshopene som vil prege Cupfinaleseminaret i Oslo fredag 3. og lørdag 4. desember. De fem seansene rundt temaet vil ledes av portugisiske Tomás Pereira, med støtte fra António Martins Silva.

Det er med stor glede vi ønsker trenerkapasiteten John Allpress velkommen tilbake til Cupfinaleseminaret. Sammen med Peter Glynn og Matt Potter leder han en fem seanser lang workshop med fokus på hvordan jobbe med unge spillere i alderen 12-16 år i utviklingsfasen.

På Cupfinaleseminaret setter NFF i sitt dybdeløp gjennom fem seanser fokus på spillerutvikling inn i fremtiden.

Søndag er siste frist for å dra nytte av rabatten ved påmelding til Cupfinaleseminaret: Spar 650 kroner ved å melde deg på Cupfinaleseminaret 2021 før 1. november. Er du i tillegg medlem av Norsk Fotballtrenerforening er det ytterligere kr 500,- å spare.

Den gamle kjenningen John Allpress (Tottenham), Sven-Göran Eriksson, Geir Jordet, Tomás Pereira, Geir Jordet, Håkon Grøttland og Bård Homstøl er blant profilene som er klare til å bidra under Cupfinaleseminaret i Oslo 3. og 4. desember.

«Jakten på den beste utgaven av oss selv» er hovedtema for etterutdanningsdelen på årets Cupfinaleseminar.

Fotballtrenere som ønsker å opprettholde sin UEFA PRO-, A- eller B-lisens må innfri NFFs krav om etterutdanning i løpet av en treårsperiode. Deltakelse på Cupfinaleseminaret er en ypperlig anledning til å sikre seg de påkrevde timene.

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

CemoCARE