Skip to main content

Ved å melde deg på årets Cupfinaleseminar, som Norsk Fotballtrenerforening arrangerer i samarbeid med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball-Sport og Norges idrettshøgskole, har du mange muligheter til å reise hjem som en bedre fotballtrener inn mot neste sesong – uavhengig av hvilket nivå du er trener på.

Her er fem gode tips fra årets program:

  1. Barnefotballseminaret på Norges idrettshøgskole torsdag 5. desember.

Her vil du få gode tips om det å trene barn i fotballen – både gjennom teori og praksis på feltet, med noen av de fremste ekspertene på området til stede.

  1. Ungdomstrener-seminaret i Manglerudhallen torsdag 5. desember.

Jobber du i ungdomsfotballen er Manglerudhallen stedet torsdag 5. desember. Her blir det satt fokus på utvikling av fotballferdigheten, både i et individuelt perspektiv og med lagstilnærming.

  1. Møt Steve McClaren fredag 6. desember

På det ordinære Cupfinaleseminarets første dag, fredag 5. desember, kan du blant annet møte den profilerte engelske manageren Steve McClaren. Han var førstelagstrener i Manchester United under Sir Alex Ferguson, tidlig i sin karriere. Etter det har han vært landslagssjef for England og manager i Middlesbrough, Newcastle, Derby, Nottingham Forest og QPR. McClaren ledet dessuten nederlandske Twente til klubbens eneste ligaseier noensinne, og han har vært trener for Wolfsburg i Bundesliga. Dette gir ham status som en av engelsk fotballs fremste fagmenn og mest erfarne managere.

  1. Coaches Corner fredag 6. desember

På det ordinære Cupfinaleseminaret fredag 5. desember kan du også få med deg tre sesjoner av det spennende konseptet Coaches Corner, der topptrenere utfordres på sin spillestil og taktiske vurderinger av en opponent på en innendørs «mini-arena».

  1. Praksis på feltet lørdag 7. desember

Cupfinaleseminarets praksisdag i Manglerudhallen gir alltid god inspirasjon og masse spennende faglig påfyll. Her kan du få med deg tre parallelle praksisøkter med en innlagt lunsjpause mellom øktene.

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

JOYMO Logo RGB main kopi

CemoCARE