Skip to main content

Brikkene begynner nå virkelig å falle på plass når det gjelder programmet for årets Cupfinaleseminar – det 31. i rekken.
  Og det er kort mellom godbitene i et tettpakket program – som starter med Etterutdanningsseminar for trenere med UEFA PRO-, A-lisens samt UEFA og NFF keeperlisenser torsdag 5. desember kl. 12.00.   
  Blant trenerprofilene deltakerne får muligheten til å stifte nærmere bekjentskap med er Belgias landslagssjef Roberto Martinez, tidligere engelsk landslagssjef Steve McClaren, Norges landslagssjef Lars Lagerbäck, Drillo, Steve Walsh, Tore André Flo og mange, mange flere.  

Husk at du ved å melde deg på før 31. oktober får MEDIUM-rabatt på prisen, det vil si at du sparer kr 650,- sammenlignet med full pris på det ordinære Cupfinaleseminaret,  Etterutdanningsseminaret, Skole og fotballseminaret eller FFO- og akademiseminaret. 

Rikholdig meny

Her er hva vi har å by på i løpet av disse tidlige desemberdagene:

Viktig arena for alle

Cupfinaleseminaret er Norges viktigste arena for formell etterutdanning av de UEFA-baserte trenerlisensene som trenere må oppdatere hvert tredje år. Andre viktige målsettinger for Cupfinaleseminaret er:

  • Å INSPIRERE fotballtrenere på alle nivåer, styrke kollegialiteten og ikke minst hygge seg sammen etter en lang sesong – før man ta juleferie og trapper opp for et nytt fotballår.
  • Å ha plass og rom for fotballtrenere på alle nivåer. Hvor fag, kollegialitet og det sosiale skal stå i sentrum. Her skal treneren på det lokale småguttelaget kunne være sammen med hovedtreneren på eliteserielaget. Og det skal være det mest naturlige i verden!

Unikt 

– Cupfinaleseminaret er unikt, og det er etterhvert blitt innarbeidet som en arena hvor trenere vil være med og hvor klubbene ønsker at sine trenere skal delta. Dette forplikter, og derfor legges det ned en stor arbeidsinnsats hos NFT og partnere gjennom hele året for at arrangementet skal bli en suksess, sier daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening.
  NFT vil sammen med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball-sport og Norges idrettshøgskole sette sammen et spennende fagprogram, bygd på de rammene som har vært en suksess de senere år.

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

JOYMO Logo RGB main kopi

CemoCARE