Skip to main content

Nå kan du sikre deg fotballdrakter signert av store fotballnavn som Kevin Keegan, Pep Guardiola, Drillo, Sven-Göran Eriksson, og mange flere. Bli med på den store DRAKTAUKSJONEN til inntekt for Norsk Fotballtrenerforenings nye trenerfond. Auksjonen avsluttes under Cupfinaleseminaret, lørdag 4. desember kl. 12.00.

Norsk Fotballtrenerforening ønsker å stimulere til utviklingen av enda flere fremragende fotballtrenere og trenermiljøer over hele landet.

Nytt trenerfond

Derfor oppretter vi nå NFTs TRENERFOND
  Gjennom trenerfondet ønsker vi å støtte medlemmer som søker kunnskap, inspirasjon og faglig påfyll i større miljøer, nasjonalt eller internasjonalt. 

Målet med DRAKTAUKSJONEN er å sikre NFTs TRENERFOND en egenkapital på 150 000 kroner, slik at fondet kan være operativt fra og med 2022.
  Auksjonen starter onsdag 1. desember kl. 12.00 og avsluttes lørdag 4. desember kl. 12.00. 

Formidabel respons

NFTs PR-mann Ronny Geson Gunnarsson har i løpet av de siste månedene møtt en rekke nasjonale og internasjonale fotballegender som har omfavnet formålet og valgt å bidra med signerte spillertrøyer til DRAKTAUKSJONEN.  

Responsen har vært formidabel, og i spann med vår samarbeidspartner OBOS auksjonerer NFT disse draktene bort, til inntekt for NFTs TRENERFOND.
  Det er mulig å by på draktene helt frem til lørdag 4. desember kl. 12.00.

GesonSvennisENGLAND: Englands tidligere landslagssjef Sven-Göran Eriksson har bidratt med en signert engelsk landslagsdrakt. Foto: Privat

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

CemoCARE