Skip to main content

NFT har underveis hatt en tett og god dialog med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball-sport og alle andre involverte samarbeidspartnere/bidragsytere, og i fellesskap blitt enige om at det under de rådende forhold verken er hensiktsmessig eller forsvarlig å gjennomføre fire dager (10.-13. desember) med trenerseminar i Oslo i desember. Det digitale tilbudet er også utsatt.

Deltakeravgift refunderes 

– Alle påmeldte deltakere vil i løpet av de nærmeste dagene få mer informasjon om utsettelsen og at innbetalt deltakeravgift vil bli refundert innen kort tid. Der vil det også bli formidlet når vi kan se for oss at det utsatte seminaret vil bli avholdt, sier daglig leder i NFT, Teddy Moen.
  – Påmeldingen via vår nettside er også nå stengt i påvente av at en ny dato i 2021 vil være på plass.
  – Trenerforeningen har avviklet hele 31 Cupfinaleseminar på rad siden 1989, og det er naturligvis med tungt hjerte at vi ikke kan gjennomføre det i 2020. Men dette er spesielle tider, og under de rådende forhold lar det seg ikke gjøre å arrangere Cupfinaleseminaret på en så trygg og god måte som både deltakere og norsk fotball fortjener. Slik smittesituasjonen og smittevernsreglene er i Oslo for øyeblikket er det ikke lov med innendørs arrangementer, og vi må selvsagt respektere og forholde oss til det, legger Moen til.

Inspirasjonssamling for trenere

Som en kompensasjon vil alle påmeldte deltakere til det 32. Cupfinaleseminaret få tilbud om å melde seg på gratis på en tre timers digital inspirasjonssamling lørdag 12. desember.
  – I samarbeid med Norsk Tipping, skal vi lage en super impulssamling for fotballtrenere i alle kategorier fra Media City i Bergen. Her vil også NFF og NTF-sport bidra til faginnhold, hvor ideen er å ha en sending fra studio i kombinasjon med innslag fra trenermiljø i inn- og utland, konkurranser, debatt og refleksjon rundt fotballfaglige problemstillinger, forteller Teddy Moen.
  Dette vil også være et gratis tilbud til alle andre medlemmer i Norsk Fotballtrenerforening. Ikke-medlemmer vil kunne delta mot å betale en påmeldingsavgift, men vil kunne delta gratis om de benytter anledningen til å melde seg inn i NFT.
  Nærmere informasjon om dette tilbudet vil komme fra NFT her på fotballtreneren.no og cupfinaleseminaret.no i løpet av nærmeste framtid.

Vil gi tilbake

– Det har vært et utfordrende år for norsk fotball og for fotballtrenere i Norge. NFT ønsker gjennom dette tilbudet å gi litt tilbake for jobben som er gjort under covid-19 samt inspirere fotballtrenere til å stå gjennom pandemien, sier Teddy Moen om bakgrunnen for å tilby denne inspirasjonssamlingen som en liten erstatning for et utsatt Cupfinaleseminar.
  – Fotballtrenere trenger påfyll og stimulans. Nå som vi ikke kan få til den fantastiske møteplassen som Cupfinaleseminaret er, håper vi denne inspirasjonssamlingen kan være et godt "plaster på såret", understreker han.

  • Påmelding til den digitale inspirasjonssamlingen kan gjøres her

Se det opprinnelige programmet for Cupfinaleseminaret 2020:

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

CemoCARE