Skip to main content

Fotballtrenere som ønsker å opprettholde sin UEFA PRO-, A- eller B-lisens må innfri NFFs krav om etterutdanning i løpet av en treårsperiode. Deltakelse på Cupfinaleseminaret er en ypperlig anledning til å sikre seg de påkrevde timene.

I NFFs strategiplan, som ble vedtatt på Forbundstinget i mars, ble kravet til etterutdanning for å opprettholde UEFA PRO-, og A- og B-lisens doblet fra 20 til 40 etterutdanningstimer innenfor en treårsperiode, gjeldende fra 2021. 2020 er derfor siste året med krav om kun 20 timer etterutdanning.

Litt endret konsept

Også i forbindelse med årets Cupfinaleseminar blir alle trenere som har de høyeste trenerlisensene – UEFA PRO-, A- og Keepertrener A-lisens (høyeste KT-lisens) – invitert til et eget etterutdanningsseminar.
  Seminaret starter kl. 12.00 torsdag 10. desember og går frem til kl. 15.30 fredag 11. desember. 
  Ettersom etterutdanningstilbudet i år er redusert fra tre til to dager på grunn av koronasituasjonen og begrensede muligheter til å samle mange fysisk, vil deltakerne måtte gjennom et avtalt opplegg med noen forberedelser og litt etterarbeid.
  Til sammen vil dette gi 20 timer godkjent etterutdanning. Dette vil også gjelde de som deltar digitalt.

Foreløpig program 

Den overordnede tematikken for etterutdanningen for trenerne med de høyeste trenerlisensene er «Jakten på den beste utgaven av oss selv».
  Fagmiljøene i eliteavdelingen i Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball-sport jobber med å få på plass et innholdsrikt og dypt fagprogram for de to seminardagene innenfor den valgte tematikken. Det vil handle om både referansen; Norge i Europa, våre konkurransefortrinn og oversettelse til praksis.

Meld deg på nå

Etterutdanningsseminaret gjennomføres på Thon Hotel Storo i Oslo, og daglig leder Teddy Moen i NFT oppfordrer trenere til å melde seg på så raskt som mulig – ikke minst av hensyn til planleggingen av den praktiske gjennomføringen av seminaret.
  – Vi har en begrensning på maksimalt 200 deltakere fysisk både på Etterutdanningsseminaret torsdag og fredag, og på det ordinære Cupfinaleseminaret lørdag 12. og søndag 13. desember. Samtidig vil det bli muligheter for å følge begge seminarene digitalt.
  – Det er fortsatt ledige plasser igjen, så vær rask med å melde deg på. Tidlig påmelding gir nemlig også de beste prisene når det gjelder fysisk deltakelse, understreker Teddy Moen.

PS! Trenere med UEFA B-lisens vil få godskrevet 10 timer etterutdanning ved deltakelse på det ordinære Cupfinaleseminaret lørdag 12. og søndag 13. desember. Både fysisk og digital deltakelse godkjennes.

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

CemoCARE