Skip to main content

Fra torsdag 5. til og med lørdag 7. desember vil man ha følgende tilbud for fotballtrenere:

  • Det 31. ordinære Cupfinaleseminaret (Over 2 dager, 6.- og 7. desember)
  • Etterutdanning UEFA PRO- og A-lisens + keeperlisenser UEFA og NFF (Over 3 dager, 5. – 7. desember)
  • Barnefotballtrener-seminaret (torsdag kveld, 5. desember – 4 timer)
  • Ungdomstrener-seminaret (torsdag kveld, 5. desember – 4 timer)
  • Skole- og fotballseminaret (over to dager, 6. – 7 desember – likt ordinært seminar)
  • NYHET! FFO- og akademiseminaret (over to dager, 6. – 7 desember – likt ordinært seminar)
  • Fotball Talk (lørdag ettermiddag 7. desember)

Målsettinger

Cupfinaleseminaret er Norges viktigste arena for formell etterutdanning av de UEFA baserte trenerlisensene som trenere må oppdatere hvert tredje år. Andre viktige målsettinger for Cupfinaleseminaret er:

• Å INSPIRERE fotballtrenere på alle nivåer, styrke kollegialiteten og ikke minst hygge seg sammen etter en lang sesong – før man ta juleferie og trapper opp for et nytt fotballår.

• Å ha plass og rom for fotballtrenere på alle nivåer. Hvor fag, kollegialitet og det sosiale skal stå i sentrum. Her skal treneren på det lokale småguttelaget kunne være sammen med hovedtreneren på eliteserielaget. Og det skal være det mest naturlige i verden!

Cupfinaleseminaret er unikt, og det er etterhvert blitt innarbeidet som en arena hvor trenere vil være med og hvor klubbene ønsker at sine trenere skal delta. Dette forplikter, og derfor legges det ned en stor arbeidsinnsats hos NFT og partnere gjennom hele året for at arrangementet skal bli en suksess.

 NFT vil sammen med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball-sport og Norges idrettshøgskole sette sammen et spennende fagprogram, bygd på de rammene som har vært en suksess de senere år. 

Skal bli enda større!

I fjor var det 1 050 deltakere på plass på Cupfinaleseminaret,  men ambisjonen er å passere 1 300 deltakere totalt i desember.

Økningen skal komme gjennom at man introduserer et nytt seminarkonsept over to dager 6.- 7. desember. På FFO- og akademiseminaret vil man samle instruktører, trenere og stab som arbeider på FFO- og IFO-opplegg, på Telenor Xtra tilbud og på akademier både blant barn og ungdom. I tillegg skal man få opp deltakerantallet  på de andre spesial-seminarene.

Senere enn noen gang

Årets Cupfinaleseminar kommer nærmere jul enn noen gang. Søndag 8. desember spilles NM-finalen for herrer på Ullevaal Stadion.

– Hvorfor ikke benytte anledningen til å kombinere litt juleforberedelser med fotball? Hvorfor ikke ta med seg sin bedre halvdel til hovedstaden for å også hygge seg sammen? Oslo er en fantastisk by å være i om man skal komme i julestemning. NFT tilbyr en fantastisk pris på hotellrom på Thon Hotel Storo, som blir Cupfinaleseminar-hotellet.

NB! Påmeldingen til det 31. Cupfinaleseminaret kan gjøres her.

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

JOYMO Logo RGB main kopi

CemoCARE