Skip to main content

Det ble annerledes enn planlagt, men etter en kjempeinnsats fra både NFT og NFF torsdag kveld får trenerne med de høyeste trenerutdanningene sin påkrevde etterutdanning gjennom et digitalt etterutdanningsseminar i dag.

Da regjeringen kom med nye og strengere tiltak i forbindelse med korona-situasjonen torsdag ettermiddag, valgte NFT i samråd med NFF og Meet Ullevaal å avlyse årets Cupfinaleseminar.
– Hensynet til folks helse kommer først, og er det aller viktigste. Vi ønsker ikke å bidra til økt smitterisiko ved å samle flere hundre fotballtrenere i Oslo denne helgen, slik situasjonen er i hovedstaden nå, og gitt de påbudene regjeringen kom med i dag, sier daglig leder Teddy Moen i NFT.

Digital maraton

Samtidig var både NFF og NFT opptatt av å finne løsninger for det allerede igangsatte etterutdanningsløpet, slik at de rundt 250 deltakerne der kan få etterutdanningstimene som kreves for å få fornyet trenerlisensen.
  Derfor ble det i løpet av noen hektiske timer torsdag kveld rigget et digitalt tilbud, som går gjennom hele fredagen – 11 timer totalt.

Ti seanser

Allerede klokka 09.00 var Trond Nordsteien i gang med første seanse – fra Spania der han er sammen med Norsk Toppfotball og trenerutviklerne i toppklubbene.
  Deretter var det Elise Brotangens tur. Fra Meet-lokalene på Ullevaal snakket hun om «mennesket i spill» for digitale tilhørere og et lite publikum som var fysisk til stede – blant annet rundt 20 trenere fra Færøyene.

Så går det slag i slag gjennom hele dagen, med totalt ti ulike seanser fram til programmet avsluttes klokken 20.00 fredag kveld.

CFSseminarSEMINAR PÅ SKJERM: NFT-leder Elin Nicolaisen ønsket velkommen til digitalt etterutdanningsseminar fredag morgen. Foto: Ivar Thoresen

CFSdigitaltDIGITALT: Elise Brotangen snakket til et stort digitalt og et lite fysisk publikum. Foto: Ivar Thoresen

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

CemoCARE