Skip to main content

Ikke gå glipp av mega-rabatten: Spar inntil kr 1 300,- ved å melde deg på Cupfinaleseminaret 2020 før 1. november.

Årets Cupfinaleseminar arrangeres på i Oslo med etterutdanningsseminar for trenere med UEFA PRO-lisens, UEFA A-lisens og UEFA KT A-lisens torsdag 10. og fredag 11. desember på Thon Hotel Store. Det ordinære Cupfinaleseminaret arrangeres på Norges idrettshøgskole lørdag 12. og søndag 13. desember.
  For de som ønsker å delta fysisk på Cupfinaleseminaret er det store rabatter i deltakeravgiften ved påmelding før 1. november. 

Programmet tar form

NFT jobber på høygir sammen med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball-sport og Norges idrettshøgskole for å få et detaljert program på plass for årets Cupfinaleseminar.
  Selv om en del detaljer gjenstår, er rammen for årets seminar lagt.

Plassbegrensning

Koronasituasjonen gjør naturligvis at årets Cupfinaleseminar ikke blir helt som det pleier. Blant annet legger smittevernreglene klare føringer for hvor mange som fysisk kan være til stede. Slik reglene er i dag kan både Etterutdanningsseminaret og det ordinære Cupfinaleseminaret hver ha totalt 200 deltakere.

  Det er fortsatt plasser igjen begge steder – og for å dra nytte av mega-rabatten: Meld deg på før 1. november. 

Følg med for oppdateringer og endringer

Daglig leder Teddy Moen i NFT understreker at trenerforeningen, sammen med med medarrangørene NFF, NTF-sport og Norges idrettshøgskole, følger utviklingen når det gjelder koronasituasjonen i Oslo tett.
  – Det betyr at planene og programmet kan bli endret flere ganger fremover, og på kort varsel. Det er derfor viktig at alle følger med på våre nettsider fotballtreneren.no og cupfinaleseminaret.no for å holde seg oppdatert på utviklingen, understreker Moen.

  • Velkommen til Cupfinaleseminaret 2020 - se promovideo her:

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

CemoCARE