Skip to main content

Cupfinaleseminaret 2021 har fått nye datoer. Sett av 2.-4. desember for årets store arrangement for alle norske fotballtrenere. Påmeldingen åpner tirsdag 25. mai. 

Opprinnelig var datoene for årets Cupfinaleseminar 18. – 20. november, men blant annet på grunn av forskyvninger i terminliste er datoene nå endret til 2. – 4. desember. På dette tidspunktet skal alle ligaer med unntak av Eliteserien være ferdigspilt.
  – Det betyr at trenere på alle nivåer unntatt Eliteserien er fri fra offisielle kamper og kan prioritere deltakelse på Cupfinaleseminaret. Det er viktig for oss å legge til rette for at flest mulig kan delta, sier daglig leder Teddy Moen I Norsk Fotballtrenerforening.

Tre dager på Ullevaal

Programmet starter med etterutdanningsseminar for trenere med de øverste trenerlisensene (UEFA A- og PRO-lisens, keepertrener UEFA A-lisens) torsdag 2. desember. Etterutdanningsseminaret fortsetter på formiddagen fredag 3. desember, fram til det ordinære Cupfinaleseminaret starter ved lunsjtider og fortsetter utover fredagen og lørdag.
  Hele seminaret gjennomføres på Meet Ullevaal, mens Thon Hotel Storo blir det offisielle Cupfinaleseminar-hotellet, som i 2019. 

Spennende fagprogram

– Fagprogrammet vil bli innholdsrikt og spennende, med mange gode bidragsytere fra inn- og utland, lover Teddy Moen. 
  Mer informasjon om programmet vil komme i forbindelse med at påmeldingen til seminaret åpner i neste uke, nærmere bestemt tirsdag 25. mai.

Maks 700 deltakere

Cupfinaleseminaret 2021 vil i utgangspunktet ha et tak på totalt 700 deltakere, fordel med 250 på etterutdanningen (3 dager) og 450 på det ordinære seminaret (2 dager).
  – Det kommer til å bli trangt om plassen, så her lønner det seg å være tidlig ute med påmeldingen for å være sikret plass, understreker Teddy Moen og minner om at prisene er uendret fra 2019.
  – Vi gleder oss stort til å kunne møtes igjen til et fysisk seminar tidlig i desember, avslutter Teddy.

StinnBrakkeSTINN BRAKKE: Meet-salen på Ullevaal var fylt til siste plass da NFT-leder Elin Nicolaisen og daglig leder Teddy Moen ønsket velkommen til Cupfinaleseminaret 2019. I år håper de å fylle opp igjen i starten av desember. Foto: Ivar Thoresen

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

CemoCARE