Skip to main content

Seminaret vil gå over to dager, og det vil ligge parallelt med det ordinære Cupfinaleseminaret fredag 6. og lørdag 7. desember. Målet er å bygge opp en nasjonal møtearena for fagpersonell som er involvert i ulike etter-skoletidsprogram og fotballakademier. 
  – De senere år har denne type ekstratilbud medført økte engasjement og flere jobber for mange flere fotballtrenere, forteller prosjektleder i NFT, Jan Otto Solberg, som leder programkomiteen. 
  – Vi ønsker nå å samle dem to dager til inspirasjon, fag, debatt og idémyldring. Seminaret vil ha tilholdssted på Thon Hotel Storo fredag 6. desember og praksis lørdag 7. desember på Norges Idrettshøgskole

Mål om 150 deltakere

Ambisjonen er å samle 150 trenere og instruktører fra hele landet. 
  – FFO- og akademitilbud er etter hvert blitt en del av hverdagen til svært mange unge fotballspillere. Det gode samspillet mellom hjem, skole og klubbene er helt sentralt om det skal skapes en god arena for utvikling. Hvordan man organiserer disse tilbudene, egenandeler, skolering og utvikling av trenernes kompetanse, er også sentrale tema vi ønsker å presentere under seminaret, forteller Solberg videre.

Han er opptatt av at alle aktører på området skal føle seg velkommen til seminaret. 
  – Vi ønsker å styrke fagmiljøet her, og skape et miljø for deling av kunnskap og kompetanse.

Påmelding og priser

Prisen vil være kr 2 200,- pr. deltaker (medlem i NFT og tidlig påmelding) for deltakelse over to dager. Klubber eller miljøet som melder på fem deltakere samlet vil også kun betalte for fire (en gratis). Alle deltakerne vil få servert lunsj begge dager og være invitert til «Fotballtrenerfesten» fredag kveld på Thon Hotel Storo som en del av opplevelsen.

Lyst til å melde deg på FFO- og akademiseminaret 2019? Gjøres her.

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

JOYMO Logo RGB main kopi

CemoCARE