Skip to main content

– Vær rask om du vil få en plass på etterutdanningen og ordinært seminar, for vi har snart ikke kapasitet til å ta imot flere trenere på dette, forteller daglig leder Teddy Moen som har vært involvert i Cupfinaleseminaret helt siden 1997.
  Han presiserer at det fortsatt er gode muligheter for de som ønsker å være med på disse tilbudene under seminar-dagene:

Barnefotballtrenerseminaret - torsdag 5. desember
Ungdomstrenerseminaret - torsdag 5. desember
• Skole og Fotballseminaret - fredag 6. og lørdag 7.desember
FFO og akademiseminaret - fredag 6. og lørdag 7. desember

Vil du være med? - meld deg på her.

Fantastisk program

Det 31. Cupfinaleseminaret er større og mer omfangsrikt enn noe noen gang. Ambisjonen om å samle fotballtrenere i alle målgrupper i norsk fotball til en weekend med faglig påfyll, masse moro og fokus på trenerrollen er ikke blitt mindre med årene. Og det har også gjort at interessen for Cupfinaleseminaret er større enn noen gang.
  – Vi har et fantastisk program med veldige dyktige og erfarne forelsere og instruktører som kommer for å bidra. Temaene som skal presenteres, diskuteres og reflekteres rundt, er veldig spennende. Både om du er trener på grasrota eller i eliten. 

Trenerdugnad

Teddy Moen skryter av sin stab, som har jobbet målrettet siden tidlig i vår med å legge rammene for seminaret. Han fremhever også det gode samarbeidet NFT har med partnerne NFF, Norsk Toppfotball-Sport og Norges idrettshøgskole.
  – Cupfinaleseminaret er en stor dugnad for trenerstanden i norsk fotball. En arena der de ulike aktørene som jobber for fotballtrenere kommer sammen for å lage en weekend med opplevelser og fag som få miljøer i hele Europa kan matche. 

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

JOYMO Logo RGB main kopi

CemoCARE