Skip to main content

Interessen for Cupfinaleseminaret er stor. Og har du ennå ikke meldt deg på, bør du være rask. Ved midnatt natt til lørdag 27. november stenger nemlig påmeldingen til årets seminar.

Det ligger an til å bli fullt både på Etterutdanningsseminaret fra torsdag til lørdag og på det ordinære Cupfinaleseminaret lørdag og søndag. Det innebærer rundt 700 deltakere totalt.

Kanoner på Coaches Corner

Flere og flere detaljer i programmet faller også mer og mer på plass for hver dag. Blant annet er NFT stolte over at vi nå kan presentere fem runder med det populære Coaches Corner i løpet av fredag og lørdag med noen virkelig gode fotballnavn i manesjen.

  • Miguel Cardoso er en manager fra Portugal, som har jobbet i flere av de største ligaene i Europa, inkludert Spania, Frankrike og Portgual. Han har blant annet trent Celta Vigo (LaLiga), FC Nantes (Ligue 1), Rio Ave (LigaPro), AEK Athen (Hellas) og Shakhtar Donetsk (Ukraina). Under Cupfinaleseminaret vil han stå for to Coaches Corner-seanser, sammen med landsmannen Bryant Lazaro.
  • Bryant Lazaro (33) er nå utviklingssjef i Deportivo Cuenca i Ecuador. Han er godt kjent for den norske fotballfamlien etter opphold i Tromsø 2, Alta og Øygarden. Han har også en master i Talent Identification in Football og en MBA i Sport Management fra Real Madrid Graduate School. Han har også vært tre år på akademiet til LaLiga-klubben Levante og U21-trener i Sevilla.
  • Lisa Falloner en av de største kvinnelige trenerprofilene i britisk fotball. Hun har UEFA PRO-lisens og LMA Diploma in Football Management fra University of Liverpool. Hun er nå hovedtrener for herrelaget til Galway United FC i irsk 1. divisjon. Hun har tidligere jobbet med analyse og taktikk for Chelseas kvinnelag, og vært både trener og jobbet med analyse for både Nord-Irlands landslag og i Cork City. I tillegg er hun mye brukt som TV-ekspert i Irland.
  • Håkan Ericson er landslagstrener for Færøyene. Han har trent en rekke svenske klubber, men mest kjent er han som landslagstrener for Sveriges U21-landslag, som vant EM-gull i 2015. Han besøkte Cupfinaleseminaret også i 2015, der han snakket om veien til det svenske EM-gullet.
  • André Bergdølmo er kjent for de fleste i norsk fotball, både med bakgrunn i sin lange spillerkarriere i Norge og internasjonalt, men også gjennom sine mange år som trener på ulike nivåer i norsk fotball, blant annet i Kongsvinger, Lillestrøm og Vålerenga. Han er nå juniortrener i Sarpsborg 08.

Påmeldingen stenges natt til lørdag

Årets Cupfinaleseminar vil ha to fysiske tilbud i dagene 2. – 4. desember, begge deler på Meet Ullevaal i Oslo: 

  • Etterutdanning for trenere med de høyeste trenerlisensene (UEFA PRO-lisens og UEFA A-lisens og UEFA KT A-lisens) over tre dager (torsdag 2. – lørdag 4. desember).
  • Ordinært Cupfinaleseminar over to dager. (fredag 3. og lørdag 4. desember). Det ordinære Cupfinaleseminaret er et godkjent etterutdanningstiltak for alle trenere med UEFA B-lisens.

Interessen for å delta på årets Cupfinaleseminar er stor, og påmeldingen stenger altså ved midnatt fredag 26. november. 
  Husk også at deltakelsen er kr 500,- rimeligere for alle som er medlemmer i Norsk Fotballtrenerforening. Meld deg inn i dag, og oppnå rabatten om du ikke allerede er medlem.

Interesserte som ikke rekker å melde seg på innen fristen kan ta kontakt med Geir Åge Olsen på e-post:  med tanke på mulig etteranmelding.

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

CemoCARE