Skip to main content

Det sier seg selv at Cupfinaleseminaret 2020 blir annerledes enn vi har vært vant til de siste åra. Men Cupfinaleseminar blir det – og datoene er fra torsdag 10. til og med søndag 13. desember.

Planleggingen av årets Cupfinaleseminar planlegges for fullt, og detaljene er ennå ikke helt klare. Det kommer mer informasjon om programmet i Fotballtreneren nr. 3/2020, som kommer ut i månedsskiftet september/oktober og på våre nettsider etterhvert.

Tre tilbud

Koronasituasjonen og smittevernhensyn har gjort det nødvendig for Norsk Fotballtrenerforening og samarbeidspartnerne Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og Norges idrettshøgskole å tenke nytt når det gjelder gjennomføringen av årets Cupfinaleseminar. Blant annet er det nødvendig å ta høyde for at arrangementet ikke kan ha flere enn 200 personer fysisk samlet på en gang.

  Derfor arbeides det nå etter en modell med tre ulike tilbud:

  • Etterutdanning for trenere med UEFA PRO-lisens, UEFA A-lisens og UEFA keepertrener A-lisens over to dager, torsdag 10. og fredag 11. desember.
  • Ordinært Cupfinaleseminar lørdag 12. og søndag 13. desember.
  • Et eget digitalt Cupfinaleseminar over fire timer lørdag 12. desember, spesielt rettet mot klubber og trenere over hele landet.

På grunn av begrensningene i antall deltakere som kan være fysisk til stedet, jobbes det også med løsninger hvor det er muligheter til å kjøpe seg digital tilgang til hele eller deler av arrangementet.

Storo og Idrettshøgskolen

Etterutdanningsseminaret skal gjennomføres på Thon Hotel Storo, som blir det offisielle Cupfinaleseminar-hotellet. For å sikre at seminaret oppfyller 20 timer godkjent etterutdanning (for de høyeste trenerlisensene) vil deltakelsen her også inneholde både forarbeid og etterarbeid i eget miljø i tillegg til de to seminardagene i desember.
  Det ordinære Cupfinaleseminaret lørdag 12. og søndag 13. desember gjennomføres på Norges idrettshøgskole. Dette vil gi 10 timer etterutdanning i forhold til opprettholdelsen av UEFA B-lisensen. 

Følg med i Fotballtreneren og på våre nettsider for detaljer om program og påmelding i ukene fremover.

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

CemoCARE