Skip to main content

Thon Hotel Storo åpnet i 2018 og er et fantastisk hotell med over 300 rom, kun et stoppested med T-banen fra Ullevaal Stadion. Vår visjon er å fylle hele hotellet med fotballtrenere og likesinnede Cupfinale-helgen. 
  Daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening er entusiastisk når han forteller om alle synergiene som vil kunne skapes ved at fotballtrener-miljøet samles på Storo. Han lover fantastiske priser og et unikt miljø på hotellet under det 31. Cupfinaleseminaret. 
  – Vi garanterer en pris på under tusenlappen (kr 995,-) for enkeltrom under seminaret, sammen med en frokostbuffet som allerede er kåret til noe av det beste i hotellbransjen. Vegg-i-vegg med hotellet er det kinosaler, kjøpesenter, treningsfasiliteter, en rekke restauranter og kommunikasjonen til sentrum og Ullevaal er meget god med buss, T-bane og trikk. 

Stor trenerfest fredag kveld

Nytt av året er at alle deltakerne på Cupfinaleseminaret inviteres til en egen «Fotballtrenerfest» fredag kveld på Thon Hotel Storo.
  – Når det faglige programmet er over fredag 6. desember, skal vi samle fotballtrenerne til en stor fest. Hvor vi skal servere pizza, tilby en stor bar, ha underholdning, musikk og konkurranser. 
  – Dette skal være en del av Cupfinaleseminar-opplevelsen, og målet er å ha minst 400-500 trenere på plass. Stengetid blir når siste trener slukker lyset og går, legger Moen til.
  – Mange har gitt utrykk for at de gjerne vil ha et møtested fredag kveld hvor de kan treffe andre fotballtrenere og hygge seg sammen. På Storo skal vi lage en flott ramme for opplevelse, nettverksbygging og de gode historiene!

Unike priser på hotell under Cupfinaleseminaret!

Norsk Fotballtrenerforening kan tilby følgende priser på Thon Hotell Storo under det 31. Cupfinaleseminaret:

  • Enkeltrom kr 995,- pr. person pr. natt 
  • Dobbeltrom kr 647,50 pr. person (kr 1 295,- for rommet) pr. natt

NB! Denne prisen er nesten 500 kroner billigere enn tilbudet i 2018. Så benytt anledningen til å skaffe deg plass på Cupfinaleseminar-hotellet. Det er ikke ubegrenset antall rom tilgjengelig.

Ytterligere informasjon og bestillingen kan gjøres på eget skjema eller direkte til NFT på følgende e-post:
 

Man kan også bestille rom på Thon Hotel Storo her.

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

JOYMO Logo RGB main kopi

CemoCARE