Skip to main content

Thon Hotel Storo er det offisielle Cupfinaleseminar-hotellet for 2020. Interessen for å bo der var kjempestor i fjor, og NFT kan igjen tilby en spesialpris for deltakere på Cupfinaleseminaret. Etterutdanningsseminaret skal også arrangeres på hotellet, så det er derfor svært praktisk å bo på flotte Thon Hotel Storo.

ThonHotelStoro1Foto: thonhonels.no

– Også for dem som skal være med på det ordinære Cupfinaleseminaret på NIH, så er beliggenheten til Thon Hotel Storo hensiktsmessig . Vårt mål er å skape en egen fotballtrener-stemning på hotellet , forteller daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening.

- Målet er å samle flertallet av Cupfinaleseminar-deltakerne som ankommer Oslo utenfra, til å velge hotellet på Storo. Gjennom avtalen kan deltakere og medlemmer booke rom direkte på Thon Hotel Storo fra 9.-13. desember, ved å klikke her.

Sentralt hotel med masse muligheter

Thon Hotel Storo åpnet i 2018 og er et fantastisk hotell med over 300 rom, kun et stoppested med T-banen fra Ullevaal Stadion. Hotellet har en frokostbuffet som allerede er kåret til noe av det beste i hotellbransjen. Vegg-i-vegg med hotellet er det kinosaler, kjøpesenter, treningsfasiliteter, en rekke restauranter og kommunikasjonen til sentrum og Norges idrettshøgskole er meget god med buss, T-bane og trikk. 

Priser - Thon Hotel Storo 
- Enkeltrom kr 1 195,- pr. døgn 
- Dobbeltrom kr  697,50 pr. person (blir kr 1 395,- til sammen pr. døgn for rommet) 

NB! Dette er en unik pris som vil ligge godt under det tilsvarende Oslo-hoteller vil gjøre denne weekenden.

Hvis du ønsker ytterligere informasjon angående hotellovernatting under Cupfinaleseminaret, ta kontakt på e-post: 

• Les tilbakemeldinger fra de første gjestene som har bodd på Thon Hotell Storo her

ThonSToroSal2

ThonSToroSal2

ThonSToroSal2

ThonSToroSal2

Våre samarbeidspartnere

ThonHotels

nike logomtxt

NorskTipping500x500

obos liggende

checkin logo

Giovani logo svart

3v3 Norge SkandiaBanen Sverige

JOYMO Logo RGB main kopi

CemoCARE