Skip to main content
Publisert 27. februar 2019 10:57

Igjen samlet Cupfinaleseminaret i månedsskiftet november/desember over 1 000 deltakere totalt. Det 30. Cupfinaleseminaret befestet seminarets plass som Nordens største fagtiltak for fotballtrenere på alle nivåer – og ble nok en gang en suksess, både faglig og sosialt. 

Les mer om saken
Publisert 27. februar 2019 10:40

– Vær deg selv. Ikke spill en rolle, men stol på deg selv og den du er, oppsummerte Danmarks norske landslagssjef Åge Hareide da han oppsummerte en times samtale med tidligere Stabæk-trener Bob Bradley og idrettspsykolog Dave Collins fra Chelseas akademi om lederskap og følgerskap under Cupfinaleseminaret.

Les mer om saken
Publisert 27. februar 2019 10:38

Årets Cupfinaleseminar hadde nok en gang satt keeperollen i fokus og det var svært mange trenere som deltok på den teoretiske delen på Ullevaal, samt hadde funnet veien til praksisøkta i Manglerudhallen.

Les mer om saken

Norsk Fotballtrenerforening inviterer fra 29. november til 2. desember til Cupfinaleseminaret for 30. gang (1989-2018). I samarbeid med Norges Fotballforbund (NFF), Norsk Toppfotball Sport (NTF-sport), Norges Idrettshøgskole (NIH) og gode samarbeidspartnere for øvrig, tilbyr vi spennende fagtemaer, dyktige instruktører og forelesere i kreative omgivelser på Meet Ullevaal i Oslo.

Vår visjon er at Cupfinaleseminaret skal gi fotballfamilien inspirasjon, refleksjon og faglig påfyll krydret med sosiale opplevelser.

Det 30. ordinære Cupfinaleseminaret (2 dager)
Vi ønsker velkommen til alle fotballtrenere – både i topp- og breddefotballen. Samtidig ønsker vi også å invitere andre trenere, forskere, medisinsk personell, pedagoger, idrettsstudenter, ledere, dommere og tillitsvalgte som befinner seg i og rundt fotballens utviklingsmiljøer. Vi oppfordrer spesielt kvinnelige trenere om å delta.
  Det ordinære Cupfinaleseminaret starter fredag 30. november kl. 12.00 og avsluttes lørdag 1. desember kl. 14.30.

Etterutdanning UEFA PRO-lisens og UEFA A-lisens (3 dager)
Alle trenere som innehar UEFA PRO- og A-lisens (samt keepertrenere med NFF KT A-lisens og UEFA KT A-lisens) vil bli invitert til et eget etterutdanningsseminar som starter kl. 12.00 torsdag 29. november. De følger et eget program denne dagen fram til kl. 19.00 og fortsetter fredag kl. 09.00 - 11.30. Da kobles målgruppen til det ordinære Cupfinaleseminaret, slik at etterutdanningstilbudet til sammen går over tre dager (25 timer EtU).
  I tråd med UEFAs nye retningslinjer for trenerlisens er det fra 2011 krav til etterutdanning for å opprettholde sin trenerlisens. Trenere med UEFA PRO-, A- (trener-III) og B-lisens (trener-II) må hvert tredje år gjennomføre mellom 20-25 timer med etterutdanning for å opprettholde lisensen. Trenere med UEFA PRO- og A-lisens/trener-III kan kontakte NFTs daglige leder Teddy Moen på e-post: eller NFFs Dag Riisnæs på e-post: for ytterligere informasjon. Ved godkjenning, oppnås en fornyelse av lisensen for 3 nye år.

Barnefotballtrener- og lederseminaret 2018 (torsdag kveld)
For åttende år på rad inviteres trenere, foresatte, klubbledere og andre som er interessert i barnefotball (6-12 år) til «Barnefotballtrener- og lederseminaret». Under ledelse av Øyvind Larsen i NFF, arrangeres seminaret på Intility Arena kl. 17.00-21.30. Først vil det være flere teorisekvenser, og deretter praksissekvenser på stadion. Seminaret er et åpent tilbud – også for dem som ikke ønsker å være med på det ordinære Cupfinaleseminaret eller etterutdanning UEFA PRO- og A-lisens.

NYHET! Ungdomstrener-seminaret 2018 (torsdag kveld)
Nytt av året! Fotballtrenere og spesielt de som er interessert i ungdomsfotball (13-19 år) inviteres til «Ungdomstrener-seminaret». Seminaret har som mål å vise fremragende praksis på treningsfeltet, med et utvalg av erfarne trenere/coacher som demonstrerer. Seminaret arrangeres i Manglerudhallen kl. 17.30-21.30. Det vil være flere parallelle demonstrasjoner, men også anledning til å diskutere øktene i etterkant med instruktørene. Ungdomstrener-seminaret er et åpent tilbud – også for dem som ikke ønsker å være med på det ordinære Cupfinaleseminaret eller etterutdanning UEFA PRO og A-lisens.

Skole og fotballseminaret 2018 (torsdag ettermiddag og kveld – fredag morgen)
For tredje gang inviteres trenere, lærere, instruktører, skoleledere og andre som er interessert i fotball med kombinasjonen skole til «Skole og fotballseminaret». Målet er å skape en nasjonal møteplass for fagpersonell som er involvert i ulike fotball-program i skoleverket. Det være seg på ungdomsskole-, videregående-, høgskole/universitetsnivå og blant norske folkehøgskoler. Seminaret arrangeres på Meet Panorama torsdag fra kl. 14.00-20.30 og fredag morgen fra kl. 09.00-11.30. Skole og fotballseminaret er et åpent tilbud – også for dem som ikke ønsker å være med på det ordinære Cupfinaleseminaret eller etterutdanning UEFA PRO- og A-lisens.

Football Talk (lørdag ettermiddag)
Hva med å bli med på en «Football talk» (fotballpub) på selveste The Scotsman etter at det 30. Cupfinaleseminaret er over? Trenerforeningen ønsker å tilby deltakere på Cupfinaleseminaret en sosial/faglig/«kulturell» avslutning på årets arrangement, samt anledningen til å treffe andre trenerkolleger. På The Scotsman vil man kunne se Premier League, høre fotballanekdoter og få buffét (street food) med tilhørende øl eller mineralvann. Arrangementet avholdes lørdag kl. 15.30-18.30.

previous arrow
next arrow
Slider

Våre samarbeidspartnere

 

JOYMO Logo RGB main kopi

synsam logotype 2 orange RGB

NorskTipping500x500

avis rgb pos

ThonHotels

nike logomtxt

Meetlogo meet sort

SkillRaceFirkant

EscapeSport Logo original CMYK