Skip to main content

Annonse: Ny trenger til laget til sønnen/datteren din?

Bli med på Grasrottrenerseminaret 2021 lørdag 12. juni

Landslagssjef Ståle Solbakken og kvinnelandslagets kaptein Maren Mjelde er blant gjestene når Norges Fotballforbund lørdag 12. juni inviterer til Grasrottrenerseminaret 2021, i samarbeid med Norsk Tipping og Norsk Fotballtrenerforening.

Grasrottrenerseminaret 2021 arrangeres digitalt lørdag 12. juni mellom kl. 12.00 og 14.00. 
  – Velkommen til Grasrottrenerseminaret! Vi håper alle som har en tilknytning til barne- og ungdomsfotballen vil følge oss på dette webinaret. Vi kan tilby både spennende gjester og godt fotballfaglig innhold, sier Bo Folke Gustavson, fagansvarlig barn og ungdom i NFF.

Med Helene Husvik som vert kan deltakerne se fram til to timer med faglig påfyll og inspirasjon. Mange fagpersoner med ulike roller i fotball-Norge bidrar med sin kunnskap og kompetanse underveis.
  Blant annet stiller landslagssjef Ståle Solbakken til samtale om temaet «Flest mulig - lengst mulig - best mulig». Kvinnelandslagets kaptein Maren Mjelde og grasrottrener Solveig Skumlien Nilsen (Kjelsås Fotball) skal snakke om hvorfor grasrottrenerutdanning er så viktig for barne-og ungdomsfotballen. 
  Vider vil NFFs Bo Folke Gustavson og Håkon Grøttland ta for seg NFFs spillemodell, skoleringsplaner og retningslinjer for barne- og ungdomsfotballen.

Det blir også lansering av konseptet Årets grasrottrener 2021, en pris som skal deles ut i forbindelse med Cupfinaleseminaret 18. november.

GrasrottrenerseminaretPlakat