-- annonse --

Barne- og ungdomsfotball

Nyheter

Øvelse (øving) gjør mester, men gjør alle øvelsene det? Spørsmålet ble stilt allerede på 80-tallet og førte til mer funksjonell trening som senere ga dokumenterte resultater på alle nivåer. I dag er dette spørsmålet igjen like aktuelt. Antar den er like aktuell i 2020.

Nyheter

Gjennom alle tider har det meste av fotballtreningen gjennom barneåra i Norge funnet sted uten at trener er tilstede. Dette skjer også verden rundt hvor millioner av barn velger fotball, som er verdens største idrettsgren. 

Nyheter

Hovedstadsklubben KFUM Oslo ønsker å se «hele mennesket» og være med gjennom alle de forskjellige fasene i livet.

Nyheter

Som alle vet så inngår «sjef over ballen» som en obligatorisk aktivitet i barnefotballen helt frem til 12-årsalderen i henhold til NFFs treningsøkta.no.

Nyheter

Internasjonale storklubber som AC Milan og Juventus kaster seg inn i kampen om fotballbarna i Sverige - der det pågår en aldri så liten revolusjon i barne- og ungdomsfotballen flere steder.

Nyheter

Professor Sigmund Loland ved Norges idrettshøgskole mener flere kamper i barnefotballen gjerne kan spilles uten dommer. Det kan ligge god moralsk trening i det å ta ansvar for egne handlinger, håndtere konflikter og bli enig med motstanderen. 

Nyheter

NFF skal gjøre en kartlegging blant trenere i barne- og ungdomsfotball om skadeforebyggende tiltak.

Nyheter

Norges Fotballforbund har dette året lansert et nytt tilbud for aldersgruppen 6-10 år sammen med 3v3 Norge og idéskaper Finn Ove Søfting.

Nyheter

Fotballprofil Stig Inge Bjørnebye (49) sier han ser mange foreldre som jager etter suksess, på vegne av sine egne barn. 

Nyheter

Norsk Fotballtrenerforening og Cupfinalesminaret ønsket årets Ungdomstrenerseminar velkommen til Manglerudhallen på torsdag ettermiddag under Cupfinaleseminaret, med Grorud IL som teknisk arrangør.

Nyheter

Er du kvalifisert for toppfotball, er det bare å klemme til og ta sjansen. Du gir drømmen en mulighet! 

-- annonse --