-- annonse --

Barne- og ungdomsfotball

Nyheter

Under et foredrag på Hamar i forkant av Idrettsgallaen kom Ståle Solbakken med denne kommentaren : – Foreldre må holde kjeft under kamper. 

Nyheter

Sesongen 2018 er for noen lag godt i gang. For andre er man i startgropa. Og for mange er man i planleggingsfasen. Vi kan slå fast at mangel på god planlegging gir liten utvikling for laget og spillerne.

Nyheter

Raymond Verheijen har igjen vært på Norgesbesøk – og under en konferanse i Oslo kom han med interessante innspill om ungdomsfotball og periodisering.

Nyheter

I starten på det nye året er de fleste trenere i Norges land fullt opptatt med planlegging og gjennomføring av treninger før årets sesong. Da passer det å starte det nye året med en fagartikkel.

Nyheter

En av de  viktigste grunnleggende ferdigheter i fotball må være å bli «Sjef over ballen». Det som kjennetegner en av verdens beste fotballspillere "Messi", er at han er «Sjef over ballen» i alle ulike spillsituasjoner over hele banen, spesielt i trange områder.

Nyheter

Etter Islands nylige suksess på herresiden i fotball har det vært tegn til ny vind i seilene for debatten rundt talentutvikling i Norge. «Hvorfor kan ikke vi også kvalifisere oss til mesterskap med så mange flere innbyggere?»er en gjenganger i kommentarfeltene. Ofte er det barnefotballens forskjeller som blir gjenstand for diskusjon i ulike fagmiljøer på toppnivå og i media.

Nyheter

Stig Inge Bjørnebye har bidratt med et kapittel i boka «Ungdomstreneren» som utgis av Norges Idrettsforbund mandag. Han er rystet over en del han ser fra trenere i barne- og ungdomsidretten.

Nyheter

Sogn og Fjordane er Norges beste krets på jentefotball. De innfrir målsettingen i NFFs Handlingsplan om at 40 prosent av alle jenter i alderen 6 til 12 år og 20 prosent av alle jenter i alderen 13 til 19 år skal spille fotball. 

Nyheter

Nittedal Fotball skal ansette en person som trenerveileder i barnefotballen. NIL Fotball er en klubb i vekst og har rundt 550 spillere fra 5-6 årsalderen og opp til A-lag.

Nyheter

Rune Mikkelsen har i flere år hatt en forkjærlighet for Barcelona-fotballen spesielt gjennom sitt seminar om dette. Fotballdykket.no ved Jonas Munkvold har utfordret Mikkelsen med noen spørsmål rundt sin filosofi og bedt han utdype noen valgte temaer.

Nyheter

Også i forbindelse med årets Cupfinaleseminar settes det fokus på spillerutvikling i barne- og ungdomsfotballen gjennom Det store barnefotball-Cupfinaleseminaret torsdag 17. november.

-- annonse --

Cron Job Starts