-- annonse --

Barne- og ungdomsfotball

Nyheter

Håndballherrenes landslagstrener Christian Berges roper et varsko om tendenser han mener å se i norsk barneidrett rettet mot en stadig tidligere spesialisering.

Nyheter

NFFs Øyvind Larsen reflekterer om hvordan barnefotballen kan tas ett, to og tre steg videre i en fagartikkel.

Nyheter

Nå er «Vårens vakreste eventyr i gang» - barnefotballen. I den forbindelse har  sportslig leder i Verdal fotball, Randi Martinsen, gjort seg noen tanker før årets sesong blåses i gang, i en kronikk i  avisa Innherred.no

Nyheter

Mange norske klubber arrangerer fotballskoler denne sommeren i samarbeid med utenlandske topplubber.

Nyheter

NFFs Øyvind Larsen med en sjekkliste for alle trenere ved inngangen til en ny sesong.

Nyheter

Gjennom all trening, øving og terping handler det om å skape det perfekte «drømmebildet» på hva du som trener ønsker å oppnå med det valgte tema i treningsøkta. 

Nyheter

Ja, du leser riktig. UEFA vurderer å innføre headeforbud i barnefotballen. Resultatet fra en pågående studie vil være avgjørende for et eventuelt vedtak, fra 2019.

Nyheter

- Som genuin fotballsupporter (les: fotballidiot) og mangeårig fotballtrener for barn i aldersbestemte klasser så ønsker jeg nå komme med et stort hjertesukk, sier Bjørn Druglimo om en utvikling han synes å se i barnefotballen.

Nyheter

Om ikke man kan oppnå en bedre holdning blant unge spillere, de som også i stor grad blir påvirket av eldre og foreldre, er risikoen for at vi kan få flere dommere som slutter, skriver Trenerforeningens PR-mann Ronny Geson Gunnarsson i denne artikkelen.

Nyheter

Deltakelse i barne- og ungdomsfotballen i Norge skoster fort fra 8 000 til 40 000 kroner i året, bare for vanlig medlemskap og spill i serie, cuper og turneringer.

Nyheter

Under den Nordiske Fotballtrenerkonferansen i Gøteborg nå i januar ble det under en av seansene lagt inn en presentasjon av FC Midtjylland med vekt på talentutviklingen ved  fotballakademiet.

-- annonse --