-- annonse --

Barne- og ungdomsfotball

Nyheter

Har du tenkt på hva du som trener betyr for utøverne dine? Har du noen gang følt at du kanskje ikke har alle verktøyene i trenerverktøykassa? Er du enig eller uenig i at jenter og gutter må behandles ulikt? Pappatrenerne er en podkast som diskuterer ulike problemstillinger og tematikk knyttet til trenerrollen i norsk idrett, og spesielt barneidretten.

Nyheter

Fra 2022 ønsker Norges Fotballforbund å få permanent inn i spillereglene at det skal brukes lettballer for aldersgruppa 6-9 år i barnefotballen.

Nyheter

I disse koronatider er det flott å se mange trenere og foresatte med stor kreativitet i forhold til å legge forholdende til rette for indviduell øving. NFT-medlem Thor Mikalsen har utviklet en «mini-binge» i sin hage som gir fantastiske muligheter for å utvikle teknikk med ball. 

Nyheter

Even Karpuz er masterstudent i Likestilling og mangfold ved NTNU i Trondheim. I denne artikkelen skriver han om menn med innvandrerbakgrunn og deres fortellinger om foreldrenes deltakelse i organisert fotball.

Nyheter

For å inspirere og motivere fotballspillere i alle aldre til å holde treninga ved like på egen hånd i disse koronatider, presenterer Odd via sin hjemmeside egne treningsøkter hver dag for de ulike aldersgrupper.

Nyheter

Når det åpnes for kamper i barne- og ungdomsfotballen igjen fra 1. august, er skaderisikoen trolig større enn vanlig etter lang tid uten kampaktivitet. Trenerne har en viktig jobb å gjøre med å forebygge skader.

Nyheter

NFFs Øyvind Larsen skriver om hvordan man kan trene best mulig på egenhånd.

Nyheter

Gjennom koronaperioden har mange trenere og spillere «gjenoppdaget» hvilke gleder og muligheter som ligger i utvikling av teknikk ved bruk av enkle metoder. 

Nyheter

All felles aktivitet er stoppet. Alle baner er i prinsippet stengt. Men det er ikke forbudt å trene på egen hånd. Og kreativiteten blomstrer landet rundt.

Nyheter

Fra mandag blir det mulig for Telenor Xtra-klubbene å ha fotballfritidsordning igjen.

Nyheter

Det er ikke lenge til årets første Eat Move Sleep Cup sparkes i gang. 55 000 jenter og gutter skal i aksjon i cuper over hele landet i løpet av sesongen. 

-- annonse --