-- annonse --

Barne- og ungdomsfotball

Nyheter

Når det åpnes for kamper i barne- og ungdomsfotballen igjen fra 1. august, er skaderisikoen trolig større enn vanlig etter lang tid uten kampaktivitet. Trenerne har en viktig jobb å gjøre med å forebygge skader.

Nyheter

Gjennom koronaperioden har mange trenere og spillere «gjenoppdaget» hvilke gleder og muligheter som ligger i utvikling av teknikk ved bruk av enkle metoder. 

Nyheter

All felles aktivitet er stoppet. Alle baner er i prinsippet stengt. Men det er ikke forbudt å trene på egen hånd. Og kreativiteten blomstrer landet rundt.

Nyheter

Fra mandag blir det mulig for Telenor Xtra-klubbene å ha fotballfritidsordning igjen.

Nyheter

Det er ikke lenge til årets første Eat Move Sleep Cup sparkes i gang. 55 000 jenter og gutter skal i aksjon i cuper over hele landet i løpet av sesongen. 

Nyheter

I disse koronatider er det flott å se mange trenere og foresatte med stor kreativitet i forhold til å legge forholdende til rette for indviduell øving. NFT-medlem Thor Mikalsen har utviklet en «mini-binge» i sin hage som gir fantastiske muligheter for å utvikle teknikk med ball. 

Nyheter

Brede Hangeland holdt et strålende foredrag under NFF Rogalands kretstingsseminar om barne- og ungdomsfotball. Budskapet var tydelig: «De dårligste spillerne er akkurat like viktige som den beste».

Nyheter

For å inspirere og motivere fotballspillere i alle aldre til å holde treninga ved like på egen hånd i disse koronatider, presenterer Odd via sin hjemmeside egne treningsøkter hver dag for de ulike aldersgrupper.

Nyheter

Assisterende toppidrettssjef Marit Breivik er bekymret for en utvikling med flere og alvorligere idrettsskader hos barn.

Nyheter

NFFs Øyvind Larsen skriver om hvordan man kan trene best mulig på egenhånd.

Nyheter

Øvelse (øving) gjør mester, men gjør alle øvelsene det? Spørsmålet ble stilt allerede på 80-tallet og førte til mer funksjonell trening som senere ga dokumenterte resultater på alle nivåer. I dag er dette spørsmålet igjen like aktuelt. Antar den er like aktuell i 2020.

-- annonse --