-- annonse --
Barne- og ungdomsfotball
KLARE: Nylig var de 38 Eat Move Sleep-ambassadørklubbene samlet til kick off på Ullevaal stadion sammen med fotballkretsene, BAMA og NFF. Foto: Thomas Brekke Sæteren/fotball.no
Reidar Schjei
Reidar Schjei

932 57 318

NB! Denne artikkelen er skrevet før tiltakene i forbindelse med faren for smitt av korona-viruset. Noen av aktivitetene vil derfor bli utsatt eller avlyst.

I begynneslen av februar var de 38 ambassadørklubbene samlet til kick off på Ullevaal stadion sammen med fotballkretsene, BAMA og NFF.
  – Vi er veldig glade for å ha klubbene med på laget videre. De har lagt ned en stor innsats for å gjøre Eat Move Sleep-verdiene til en naturlig del av hverdagen, og vi gleder oss til følge dem videre i 2020, sier NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt. til fotball.no

Fokus på verdier og holdninger

– Klubbene som er Eat Move Sleep-ambassadører har en viktig rolle i å fremme gode verdier og holdninger, så all honnør til dem og alle de frivillige for arbeidet de legger ned og opplevelsene de skaper for barn og ungdom, sier landslagsspiller og Eat Move Sleep-ambassadør Martin Ødegaard til  fotball.no

Inspirasjon og utveksling av erfaringer

Inspirasjon, diskusjon og utveksling av erfaringer er viktig når Eat Move Sleep-ambassadørene samles. De andre klubbenes erfaringer var nyttige for Åssiden Idrettsforening fra Drammen da de ble ambassadør for tre år siden.
  – Lier IL var vår nærmeste Eat Move Sleep-ambassadør da vi var så heldige å få bli med. De har svart på alt vi har bedt om og stilt opp hver gang vi har bedt om det. En stor takk til dem, de har vært veldig viktige for oss, sier Sverre Arneberg Fredriksen som er daglig leder i Åssiden Idrettsforening.
  – Vi har arrangert to Eat Move Sleep-cuper og er nå ambassadører på tredje året. Vi er så freidige at vi har kalt cupen vår «Norges råeste barnefotballcup».

Eat Move Sleep er et inspirasjons- og kunnskapskonsept fra Norges Fotballforbund, EAT Foundation og BAMA Gruppen AS.

-- annonse --