-- annonse --
Barne- og ungdomsfotball
EXIT KICKBACK REBOUNDER: Et ypperlig hjelpemiddel for øving av en rekke teknikker i fotball. Ilustrasjon laget av: Reidar Schjei
Reidar Schjei
Reidar Schjei

932 57 318

Få ting kan styrke pasnings-, med-/mottaks-teknikken bedre enn masse repetisjoner med ball på ulike type vegger. Alene med ball og vegg, er et glimrende «læringsverksted».
Nå som fellestreninger med fullkontakt er i gang, vil vi fortsatt oppfordre alle til å fortsette å trene teknikk på egenhånd eller sammen med andre i mindre grupper. Som supplement til det som skjer gjennom organisert lagstrening. Dette er glimrende egentrening og en mulighet for å få masse gjentakelser som er en forutsetning for å utvikle teknikk.

Interessen for denne viktige treningen styrkes ved tilpassede hjelpemidler/apparater.
Dette kan bl.a. skaffes gjennom NFTs Fotballtrenerbutikken.no, som er et  samarbeid med Klubben.no. De er Norges største leverandør av treningsredskaper for fotball og mange andre  idretter. 2% av all omsetning i Fotballtrenerbutikken.no går til Trenerforeningens arbeid med å utdanne fotballtrenere i Mathare-slummen i Kenya.

Hovedbilde OKFOTBALLTRENERBUTIKK: NFT har opprettet egen nettbutikk som vi anbefaler alle å benytte. Ilustrasjonsbilde: Reidar Schjei

NFT ønsker å anbefale «veggen» Exit Kickback Rebounder. Den er perfekt til trening av teknikk for både utespillere og keepere.
Når ballen blir kastet eller sparket i nettet, kommer den tilbake i høy hastighet. Hellingen av rammen er justerbar i 35-90 grader.
Med Exit Kickback Rebounder kan du på egenhånd trene ulike pasninger, ulike mottak- og medtaksteknikker. Utstyret egner seg også godt for volleyball-, håndball annen ballsport. Her tilbys det mye moro og samtidig et seriøst treningsverktøy bygget i meget robust utførelse! Prisen er kr. 2099,- for ballveggen.

Under kan du får med deg en rekke gode tips fra YouTube når det gjelder trening med bruk av ballvegger:

-- annonse --