-- annonse --

Keepertrening

Nyheter

NFF har lagt ut utlysning for en ny runde med UEFA Keepertrener A-lisens utdanning. Søknadsfrist er 10. oktober.

Nyheter

Er keeperens høyde av så stor betydning som mange mener? Det mest destruktive spørsmålet som følger en keeper i hele hans utviklingsløp er hvor høy han er og hvor høy han eventuelt kommer til å bli!

Nyheter

Keepertrener Kurt Hegre i Viking er ikke redd for å gå nye veier for å forbedre sine målvakter. Trening med VR-briller er det nyeste forsøket.

Nyheter

Jan Erik Stinessen er fagansvarlig for keeperutvikling i NFF, og deler mange gode tips for keepertrening i koronaperioden.

Nyheter

Læretiden er over! Keepere som våger vil prege fremtiden. Vi nærmer oss et keeperspill basert på dristighet! Dagens standard, eller fortidens standard med en keeper og ti utespillere, er i ferd med å bli utdatert. 

Nyheter

I SK Branns akademi arbeider jeg med keepere i blokkperioder hvor vi fokuserer på teknikk, taktikk, fysisk og mentale forberedelser i 6 ulike elementer av keeperspillet. De ulike elementene er; feltarbeid, 1vs1, skuddstopping, «sweeper keeper», tilbakespill og igangsetting. Hver treningsøkt er lagt opp slik at den inneholder to av elementene.  

Nyheter

Kolbotn jenter 8 fikk prøve seg på den nye TINE keeperløypa som barn og ungdom over hele landet skal prøve seg på i sommer.

Nyheter

NFF inviterer til UEFA Keepertrener B-lisenskurs i år. Søknadsfristen er 20. februar, og du kan søke om opptak allerede nå.

Nyheter

Kunsten å stå stille. Er undervurdert. I fotball. 

Nyheter

I de tidlige stadiene i utviklingen av kvinnefotballen, kunne det med rette sies at keeperspillet var et område der det var «rom for forbedringer»! Etter å ha sett de fleste kampene og prestasjonene i i Frankrike i sommer, er det helt klart at framgangen har vært stor. Mange av keeperne holder et meget høyt nivå!

Nyheter

Årets Cupfinaleseminaret hadde nok en gang satt keeperollen i fokus og det var svært mange trenere som deltok på den teoretiske delen på Ullevaal, samt hadde funnet veien til praksisøkta i Manglerudhallen.

-- annonse --