-- annonse --

Keepertrening

Nyheter

Jan Erik Stinessen er fagansvarlig for keeperutvikling i NFF, og deler mange gode tips for keepertrening i koronaperioden.

Nyheter

I SK Branns akademi arbeider jeg med keepere i blokkperioder hvor vi fokuserer på teknikk, taktikk, fysisk og mentale forberedelser i 6 ulike elementer av keeperspillet. De ulike elementene er; feltarbeid, 1vs1, skuddstopping, «sweeper keeper», tilbakespill og igangsetting. Hver treningsøkt er lagt opp slik at den inneholder to av elementene.  

Nyheter

Kolbotn jenter 8 fikk prøve seg på den nye TINE keeperløypa som barn og ungdom over hele landet skal prøve seg på i sommer.

Nyheter

NFF inviterer til UEFA Keepertrener B-lisenskurs i år. Søknadsfristen er 20. februar, og du kan søke om opptak allerede nå.

Nyheter

Kunsten å stå stille. Er undervurdert. I fotball. 

Nyheter

I de tidlige stadiene i utviklingen av kvinnefotballen, kunne det med rette sies at keeperspillet var et område der det var «rom for forbedringer»! Etter å ha sett de fleste kampene og prestasjonene i i Frankrike i sommer, er det helt klart at framgangen har vært stor. Mange av keeperne holder et meget høyt nivå!

Nyheter

Årets Cupfinaleseminaret hadde nok en gang satt keeperollen i fokus og det var svært mange trenere som deltok på den teoretiske delen på Ullevaal, samt hadde funnet veien til praksisøkta i Manglerudhallen.

Nyheter

Keepertrener Kurt Hegre i Viking er ikke redd for å gå nye veier for å forbedre sine målvakter. Trening med VR-briller er det nyeste forsøket.

Nyheter

Norges Fotballforbund vil i 2019 kjøre sitt første ordinære UEFA Keepertrener B-lisenskurs, etter piloten som ble gjennomført i 2018. Søknadsfrist er 15. februar.

Nyheter

Læretiden er over! Keepere som våger vil prege fremtiden. Vi nærmer oss et keeperspill basert på dristighet! Dagens standard, eller fortidens standard med en keeper og ti utespillere, er i ferd med å bli utdatert. 

Nyheter

Vi gjentar her keeperøvelsen fra Fotballtreneren nr. 4/2018, ettersom den ved en trykkfeil ble kreditert keepertrener Jonas Ueland Kolstad i Bodø/Glimt, mens opphavsmannen rettmessig skal være Starts keepertrener Frode Birkeland.

-- annonse --