-- annonse --

Spillerutvikling

Nyheter

Norges Fotballforbund i samarbeid med Equinor arrangerer sin årlige Talentleirsamling for  jenter i Porsgrunn i perioden 29. - 3.juli  Nå er uttaket klart.

Nyheter

Kretsansvarlig spillerutvikling i Oslo går over i annen stilling internt, og det søkes med det etter en erstatter. Søknadsfrist 17.juni. 

Nyheter

Konkret tilnærming til ferdighetsutvikling har noe for seg, mener Kristian Holm Carlsen, som i denne fagartikkelen presenterer en potensiell effekt av at spillerne lærer seg ferdigheten «å falle av tidsnok».

Nyheter

Norges Fotballforbund i samarbeid med Equinor arrangerer sin årlige Talentleirsamling for  gutter i Porsgrunn i perioden 24. - 28. juni. Nå er uttaket klart.

Nyheter

NTG ønsker å være en ledende institusjon på spillerutvikling i Norge og i den sammenheng reiste trenere fra alle NTGs fotballavdelinger på studietur til Valencia for å søke kunnskap.

Nyheter

Per Einar Gjelsvik har skrevet en ny fagartikkel – og denne gangen handler det om posisjonsspill.

Nyheter

Trenerveteran Sverre Dreier stiller i denne artikkelen spørsmål rundt betegnelsen «spillende lag» og bruken av både dette og andre begrep.

Nyheter

Tar en for seg noen av verdens beste fotballspillere finner vi mange som utmerker seg med gode  «spissferdigheter». De  fremviser ekstreme delferdigheter som til sammen gir en meget «god fotballferdighet». 

Nyheter

Advokat og tidligere fotballagent, Per A. Flod, advarer i en artikkel i VG nylig unge spillere mot å dra ut i for ung alder. 

Nyheter

Skrevet av Ståle Brandsrud, tidenes goalgetter i Norge på nivå 1-4 med 574 mål på 459 A-matcher gir et snitt på 1,25 mål pr match. Spillerutvikler i NFF Buskerud.

Nyheter

Som ny KA Spillerutvikling, og ansvarlig for Landslagsskolen i NFF Buskerud (føler meg privilegert som får lov til å jobbe med lidenskapen), et langt fotball-liv både som spiller og trener på alle nivåer, så brenner jeg for at fotballspillerne skal få mulighetene.

-- annonse --