-- annonse --

Spillerutvikling

Nyheter

Fredag lanserte NFF en ny helhetlig plan for norsk spillerutvikling, inkludert en ny fagplan for Equinor Landslagsskole.

Nyheter

I forbindelse med kretstinget til NFF Buskerud førstkommende fredag, presenterer Håkon Grøttland for første gang den helt nye planen for spillerutvikling i barne- og ungdomsfotballen.

Nyheter

Dette fotballåret har vært helt spesielt og savner sidestykke i norsk fotballs historie. Det som skulle være en vanlig «pre-sesason» for topp og bredde, ble plutselig endret da korona-pandemien invaderte landet.

Nyheter

– Ved å ta dette ansvaret og være «din egen leder>» har du en stor mulighet til å sette deg selv i en situasjon der du lykkes. Ikke sett deg selv i en posisjon der du blir avhengig av å bli påvirket og ledet av andre.

Nyheter

NFFs utviklingsavdeling har brukt koronatida godt. Her presenterer Øyvind Larsen noen av nyhetene på fagfronten.

Nyheter

Det var på slutten av 1960-tallet at norsk fotball for første gang innlemmet begrepet «funksjonell aktivitet». Fotballen på toppnivå var godt på vei å bli en helårsidrett hvor forberedelsene på vinterstid fikk større betydning i forberedelsene til kampsesongen.

Nyheter

I dag avsluttes NFFs talentleir i Porsgrunn. Ti dager med fotball for landets mest lovende jenter og gutter i alderen 14, 15 og 16 år har akkurat i år vært viktigere enn noen gang.

Nyheter

Tidligere utviklingssjef i Norges Fotballforbund, Andreas Morisbak, skriver her om spillerutvikling/talentutvikling i et historisk perspektiv.

Nyheter

Smålagsspill som spill- og kampform ... har pendelen svingt for langt? Det spørsmålet stiller - og drøfter - Lasse Møller i denne fagartikkelen.

Nyheter

Tallene Kenneth Wilsgård presenterte på Norsk Toppfotballs referanseseminar i Porsgrunn i august var god dokumentasjon: Målrettet satsing på spillerutvikling lønner seg. Alltid. Det betyr flere og bedre unge norske spillere. Og det betyr i neste omgang inntekter til å reprodusere og få frem nye, og forhåpentligvis enda bedre spillere.

Nyheter

Sportslig suksess har alltid handlet om å skape relasjonelle samhandlinger i hele laget, hvor det skal spilles offensiv fotball med masse scoringer og der alle er med «å spille hverandre gode».

-- annonse --