-- annonse --

Trenerutvikling

Nyheter

Det jobbes godt i mange miljøer med å utvikle IKT-verktøy som kan støtte trenere i hverdagen. Skillrace er ett av disse, som jobber målrettet med å utvikle et IKT-verktøy som kan gi inspirasjon og faglig påfyll når det gjelder sportslig ledelse og trener-/spillerutvikling. 

Nyheter

Ole Gunnar Solskjær fantastiske prestasjon så langt har fått hele verdenspressen til å fokusere på at han slår den ene rekorden etter den andre med Manchester United. Dette  skaper stolthet i norsk fotball og ikke minst i den norske trenerstanden.

Nyheter

Trine Rønning en av 11 trenere som er med i NFFs prosjekt med kvinnelige topptrenere. – Det er veldig viktig at NFF satser på kvinnelige trenere, sier Rønning til fotball.no.

Nyheter

Det finnes flere gode nettsider for fotballtrenere på jakt etter inspirasjon og faglig påfyll. På «The Coaches Voice» deler flere av de største internasjonale trenerprofilene sine erfaringer, og tanker omkring sin tilnærming til trenervirket. 

Nyheter

Trenerutviklerne i toppklubbene og kretsansvarlige for trenerutvikling samlet for første gang på La Manga.

Nyheter

Å starte 2019 med en trenertur til fotballens hjerte i Barcelona kunne ikke ha vært bedre for et tjuetalls norsk fotballtrenere i søken etter påfyll av kompetanse på sin trenerutviklingsvei.

Nyheter

Fotballtreneren som mental trener står på timeplanen denne uka  når trenere i toppklubb- akademiene og  trenerutviklere er samlet på Ullevaal i forbindelse med akademiklassifiseringen. 

Nyheter

NFF Trøndelag i samarbeid med NTNU inviterer til spennende seminar om talentutvikling og mental helse.

Nyheter

Historiens kanskje beste trenerseminar i Rogaland har i helgen inspirert og engasjert 260 trenere fra alle spekter av fotballen.

Nyheter

LMA Insights er en unik artikkelserie som gir mer kunnskap og innsikt i trenerrolle og lederskap.

Nyheter

Det første kullet med 14 trenerveiledere har i høst avsluttet det første trenerveilederkurset i regi av NFF Trøndelag. Kurset har pågått gjennom hele 2018.

-- annonse --