-- annonse --

Trenerutvikling

Nyheter

Tirsdag 16. mars gikk endelig startskuddet for Trenerløftet 2021, et utviklingsprogram for 12 kvinnelige trenere i NFF Buskerud.

Nyheter

Vålerenga fortsetter sitt eksterne trenerutviklingsprogram og søker nå etter ti nye «trenertalenter» som ønsker videreutdanning i VIF-regi.

Nyheter

Hva vil det si å være fotballtrener? Og dersom du tilfeldigvis er nettopp det; Hvilken type kunnskap tenker du er viktigst for deg som fotballtrener? Er det kunnskap om mennesker, er det kunnskap om trening eller er det kunnskap om spillet?

Nyheter

NFF Finnmark skal i halvannet år følge opp potensielle topptrenere, kvinnelige trenere og framtidas ledere gjennom et eget prosjekt – Finnmarksløftet.

Nyheter

Manchester United er godt i gang med et helt nytt utviklingsprogram – der de blant annet involverer 1 300 skoler i Manchester-området.

Nyheter

På tiende året inviterer NFF Sunnmøre trenere i egen krets til det ekstra trenerutviklingstiltaket «Drømmetreneren».

Nyheter

NFF Hålogaland har i samarbeid med Samfunnsløftet i Sparebank1 Nord-Norge startet opp et utviklingsprosjekt med digitalt trenerforum - Smia.

Nyheter

En rekke av landets fotballkretser lyser i disse dager ut nye trenerveilederkurs. Benytt denne sjansen til å fylle en viktig rolle i din klubb.

Nyheter

NFF Buskerud starter utviklingsprogram for kvinnelige trenere i kretsen. Målet er å beholde flere kvinner i fotballen lenger.

Nyheter

I en hektisk hverdag med jobb, venner, familie og ikke minst i trenerrollen, kan egen trening gjerne bli nedprioritert. Nå som julen snart står for døren og et nytt år venter – vil jeg gjerne påminne alle fotballtrenere om viktigheten av å være i god fysisk og mental form! En meget klar forutsetning for å være en god nok fotballtrener på alle nivåer.

Nyheter

Kåre Ingebrigtsen er ansatt som ny Branntrener og ble dermed den sjuende treneren i klubben de siste 20 årene. Det betyr nye taktiske prinsipp, treningsmetodikk og mengde, måte å coache på, og mulig store utskiftninger i spillerstall. 

-- annonse --