-- annonse --

Trenerutvikling

Nyheter

NFF Hålogaland lanserer «Drømmetreneren» - en helt ny møteplass for kretsens fotballtrenere.

Nyheter

Læring foregår som en kontinuerlig prosess gjennom livets lange reise, så også for oss fotballtrenere.

Nyheter

Spillerutvikler i NFF Trøndelag og UEFA PRO-trener Trond Nordsteien kommer her med sine tips til egentrening for trenere i koronatider.

Nyheter

Bedre trenere – Bedre aktivitet – Bedre utøvere. Det er Norges Idrettsforbund (NIF) sitt mantra for arbeidet med Trenerløypa. 

Nyheter

NFFs Øyvind Larsen skriver om hvordan trenerne kan motivere spillerne i perioden uten kampaktivitet.

Nyheter

Å handle moralsk er å gjøre noe som samstemmer med gjeldende aksepterte samfunnsmessige normer og verdier og gjelder innenfor all virksomhet, enten det er i arbeidslivet eller innen fotballen. 

Nyheter

Hvordan kan fotballtrenere nå benytte tiden best mulig? Elise Brotangen, Gunnar Halle og Per Joar Hansen kommer med sine innspill.

Nyheter

Som fotballtrener kan man ofte føle seg ensom, kjenne på presset og ikke minst oppleve at det er langt mer kritikk enn rosende ord fra miljøet om jobben man leverer. 

Nyheter

Som ung elev ved Norges idrettshøgskole tilbake på 80-tallet var jeg og andre studenter naturlig nok nysgjerrige på ytterligere kunnskap om fotball og trenerollen. Dette var pre-internett og inspirasjon måtte hentes i møte med lærere, medstudenter og ikke minst et rikholdige bibliotek. 

Nyheter

NFFs Øyvind Larsen mener det er mange positive muligheter for fotballtrenere om dagen.

Nyheter

Spillermøte før kamp er et av de viktigste øyeblikk for treneren til å styrke lagånden og forberede spillerne til kampen. Disse møtene og har sikkert hatt både positiv, men også negativ effekt skulle en tro.

-- annonse --