-- annonse --

Trenerutvikling

Nyheter

Denne artikkelen bygger videre på artikkelen «Hva er en god fotballtrener og hvordan blir du det?» Denne artikkelen tar for seg trenerens ståsted i utviklingstrappa, samt viktigheten av at treneren er klar over hvor han eller hun befinner seg. Klubbens eller trenerens røde tråd er ledetråden i trenerarbeidet.

Nyheter

Norges Fotballforbund lyser nå ut både UEFA A-lisens, UEFA B-lisens og NFF keepertrener A-lisens kurs med oppstart i 2017.

Nyheter

Vålerenga treneren brukte tiden før jul til å besøke Burnley, Liverpool, Manchester City og Huddersfield.

Nyheter

Helgens nordiske konferanse for fotballtrenere, med NFT som sentral arrangør ble en suksess. Ikke minst hadde Dag Opjordsmoen ansvaret for en workshop som ble svært godt mottatt blant deltakerne.

Nyheter

Dette teamet er tatt opp i en artikkel i NRK.no hvor man tar for seg hvilke spillere som har slått til som trenere på den internasjonale arenaen. Har dette noen sammenheng eller er det mulig for å bli topptrener uten særlig spillererfaring? De fleste store fotballtrenere har selv vært profesjonelle spillere. Men hvilke typer spillere er det som pleier å lykkes?

Nyheter

De to svenske trenerveteranene Lars Lagerbäck og Hans Backe satser sammen med Göran Aral på digitalt faglig påfyll og etterutdanning gjennom nettsiden fotbollsajten.se.

Nyheter

Hvor god du er eller kan bli som fotballtrener handler ikke om du er pappatrener, mammatrener eller ingen av delene, skriver NFFs Øyvind Larsen i denne artikkelen.

Nyheter

Rundt 250 fotballtrenere fra hele Norden er i helgen samlet i Göteborg til Nordisk Fotballtrenerkonferanse. Konferansen åpnet med en debatt med topp, svenske trenerpersonligheter i panelet.

Nyheter

Det 28. i rekken (1989-2016) av Cupfinaleseminar arrangeres fra 17. – 20. november. Nordens største trenertiltak tar mål av seg å bli enda bedre, større og morsommere.

Nyheter

Helgen 27. – 29. januar 2017 arrangeres Nordisk Fotball Trenerkonferanse i Göteborg. Topp fotballnavn fra hele Norden er allerede klare – som Lars Lagerbäck, Åge Hareide, Janne Andersson, Per-Mathias Høgmo og Håkan Ericson. Bli med du også. Det er ledige plasser.

Nyheter

Norsk Fotballtrenerforening arrangerer for 28. gang (1989-2016) Nordens største fotballtrenertiltak – CUPFINALESEMINARET fra 17.-20.november. Fotballtreneren på alle nivåer er velkommen til å melde seg på høstens store møteplass for fagpersoner innen fotball.

-- annonse --