-- annonse --
Trenerutvikling
TIDLIGERE DELTAKERE: Fra en tidligere Drømmetreneren-samling på Sunnmøre. Foto: aafk.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Drømmetrenerkonseptet er godkjent etterutdanningstiltak for trenere med UEFA B-lisens, og fotballkretsen åpner for rundt 40 deltakere i 2021. 

Tidligere og nye deltakere

– Vi ønsker både tidlegare og nye deltakarar velkomen til å søke om ein plass i troppen. Vi ønsker også ein stor andel kvinnelige søkarar – konseptet er like relevant -og lagt opp uavhengig av kjønn, skriver NFF Sunnmøre på sine hjemmesider.
  ­– Er du den dedikerte trenaren i barne -og ungdomsfotballen eller er engasjert i sport på Sunnmøre så er dette noko for deg. Vi legger opp til seks samlinger der det er fokus på praksisrelaterte observasjoner, foredrag, refleksjoner og diskusjoner.

Prege Sunnmørsfotballen

Målet med konseptet er at Drømmetreneren skal utvikle og inspirere trenere som skal kunne prege Sunnmørsfotballen på en særdeles god måte i åra som kommer inn mot spillerutvikling, trenerutvikling og klubbutvikling i klubb og krets. 
  – Vi søker etter ambisiøse trenarar som har ei sterk indre drivkraft i si trenargjerning og som ønsker å auke sin kompetanse. Trenarane som skal delta i utviklingsgruppa skal i tillegg til eiga utvikling være ein standardsetter i sin klubb og sitt nærområde. Deltakarane skal fortrinnsvis være trenarar i barne- og ungdomsfotballen på Sunnmøre. Også dei som har ansvar for ekstratiltak i klubbane, FFO, utviklingsgrupper osv. Erfaring som trenar i barne -og ungdomsfotball og formell trenarutdanning vil danne grunnlag for uttak til utviklingsgruppa. Kravet for utdanning er at ein har minst 1-2 delkurs i NFF Grasrottrenaren, skriver kretsen i invitasjonen til årets tiltak.

Seks samlinger 

Drømmetreneren planlegges gjennomført med en nettverkssamling bestående av både teori og praksis, og i alt seks slike weekendsamlinger ulike steder i kretsen i løpet av 2021. 
  Også andre fotballkretser kjører dette konseptet, blant annet NFF Hålogaland.

-- annonse --