-- annonse --
Trenerutvikling
KLAR IGJEN: Det er igjen klart for Eggens trenerskole, der Nils Arne Eggen og Orkla FK får god støtte fra RBKs trenerapparat, som her Kåre Ingebrigtsen, Erik Hoftun og Jørn Jamtfall. Foto: Orkla FK
Reidar Schjei
Reidar Schjei

932 57 318

Eggens Trenerskole i Orkdal arrangeres for 15. gang helgen 24. - 26. august. Trenerskolen er en nasjonal impulssamling for alle trenere, med fotballfaglige temaer sentrert rundt go’fot-teorien og angrepsfotball.

Målgruppe

Målgruppen for Eggens Trenerskole er fotballtrenere på alle nivåer som er nysgjerrige og som ønsker å få mer kunnskap om de praktiske aspektene ved go’fot-teorien, filosofien som lå til grunn for Eggens suksess med Rosenborg gjennom en årrekke. 

Samarbeidspartnere

Eggens Trenerskole er et trenerutviklingstiltak i regi av Nils Arne Eggen, Orkla FK, Rosenborg BK, NFF Trøndelag og Norsk Fotballtrenerforening (NFT).
   Trenerlegenden Nils Arne Eggen står selvfølgelig i spissen for aktivitetene, men hele RBKs trenerteam deltar også på kurset , noe som betyr at vi også i år får se Kåre Ingebrigtsen, Hugo Pereira. Erik Hoftun og Jørn Jamtfall med flere i aksjon! 
   RBKs utviklingsavdeling SalMar Akademiet, bidrar dessuten sterkt på trenerskolen. I sum blir dette et helt unikt opplegg som garantert gir inspirasjon og påfyll for alle som er opptatt av fotballutvikling.

Etterutdanning og oppradering av UEFA B-lisens

Trenerskolen er godkjent av NFF som et 10 timers UEFA B-lisens etterutdanningstiltak. Det betyr at trenere gjennom å delta på trenerskolen får godkjent 10 av totalt 20 timers etterutdanningskrav i løpet av en trårsperiode for å opprettholde sin UEFA B-lisens.

Faglig og sosialt

Eggens Trenerskole er også en uformell og sosial helg der mange fotballinteresserte møtes og har det trivelig sammen i selskap med Nils Arne og de andre bidragsyterne. Trenerskolen avsluttes også i år med eliteseriekamp på Lerkendal, og søndag ettermiddag 26. august er det RBK-Strømsgodset som står på programmet!

Påmelding åpen

• For mer informasjon og påmelding, gå til: Eggen Trenerskole 2018

Norsk Fotballtrenerforening ønsker lykke til med  årets trenerskole.

-- annonse --