-- annonse --
Trenerutvikling
PANEL: Med sportsdirektør Stefan Lundin (fra venstre) i Svensk Elitfotboll som moderator, ble den nordiske fotballtrenerkonferansen i Göteborg åpnet med en paneldebatt der Håkan Ericson – trener for Sverige U21 som vant EM-gull i 2015, Sveriges landslagssjef Janne Andersson og Lars Lagerbäck, landslagstrener for Island til og med sommerens EM, deltok. Foto: IVAR THORESEN
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Håkan Ericson hadde treneransvaret for Sveriges U21-landslag som vant EM-gull i 2015. Lars Lagerbäck har vært landslagstrener for både Sverige og Nigeria, men huskes kanskje aller best for at han i sommer tok Island til kvartfinalen i EM. Janne Andersson tok over som sjef for det svenske A-landslaget.
  Alle tre satt i panelet da sportsdirektør Stefan Lundin (fra venstre) i Svensk Elitfotboll dro i gang den nordiske konferansen – som Norsk Fotballtrenerforening er sentral initiativtaker til, og medarrangør for.

Fantastisk ramme

Fantastiske Prioritet Serneke Arena i bydelen Kviberg i Götborg er vertskap for trenerkonferansen, der det blant de rundt 250 deltakerne, er om lag 40 norske trenere på deltakerlisten.
  Fredagens program fortsatte med tre ulike praksisøkter – én med keepertrener Richard Hartis fra The FA i England, én med Bayern München-speider Bjørn Andersson, og én med argentinsk tilnærming, ledet av José O. Vazquez og Christian F. Solari, i samspill med Viggo Strømme fra NTG Bærum.

Praksis og workshop

Konferansen fortsetter lørdag og søndag, med en blanding mellom forelesninger, praksisøkter og workshops.

NFTKRichardHartisPRAKSIS: Richard Hartis er keepertrener i The FA, og ledet en praksisøkt med keepertrening i Prioritet Serneke Arena fredag kveld. Foto: IVAR THORESEN

-- annonse --