-- annonse --
Trenerutvikling
NYTT BARCASEMINAR: arrangeres av TIKI-TAKA fotball med Albert Puig i Fredrikstad og Mjøndalen i juli
Reidar Schjei
Reidar Schjei

932 57 318

Årets seminar arrangeres først i Mjøndalen. Deretter går turen til Fredrikstad. Teknisk arrangør er klubbene Mjøndalen og Fredrikstad FK
  – Som før er det tidligere teknisk direktør Albert Puig i FC Barcelona som skal foredra. I 11 år bidro han til å gjøre den legendariske klubben til en av de beste i verden på å produsere gode fotballspillere. Seks-sju av disse som trener og fire år som teknisk direktør på akademiet. Han har ikke tall på hvor mange av dagens toppspillere han direkte har trent eller signert til klubben i egenskap av teknisk direktør. I årets UEFA-youth finale, har Albert signert ti av spillerne som vant finalen.

«Posisjonsspill og vårt spill»

Årets kurs med Puig arrangeres slik:
  • NIVÅ 1: 2. juli hos Mjøndalen IF og 3. juli hos Fredrikstad FK. Begge kursene er på sekstimer med teori og praksis. Dette er grunnkurset som også danner grunnlag for Nivå 2.
Kurset går nå over en dag og er derfor komprimert ift tidligere kurs.
  • NIVÅ 2 (Nytt av året): 4.-5. juli hos Fredrikstad FK . Ti timer med teori og praksis over to dager. Her tas steget videre, med fokus på selve posisjonsspillet. Det spillet som vi I dag også ser Guardiola bruker I Manchester City. Deltakere her må ha gjennomgått Nivå 1. Nivå 2-kurset er godkjent av NFF som 10 timer etterutdanning for oppgradering av UEFA B-lisens.

Vær rask med påmeldingen

– Det er allerede stor interesse og mange påmeldte til seminaret. Og det virker som interessen for årets seminar, er større enn noensinne. Kanskje det har sammenheng med suksessen til Manchester City, sier Rune Mikkelsen.
  Han oppfordrer interesserte til snarest mulig å melde seg på.
  – Jeg ønsker også å presisere at Nivå 2 ikke er rettet mot trenere i noen bestemt aldersgruppe spillere. Men det er klart at spillere på dette nivået bør ha en bra basis. Så trenere for gutte-/jentelag og oppover til voksenfotball, bør dette passe for. Også trenere på toppnivå, vil ha nytte av dette seminaret.

Les mer om seminarene på Barcafotballs facebookside
• Påmelding seminar og hotellbestilling:

-- annonse --