-- annonse --
Trenerutvikling
SPENNENDE VERKTØY: Skillrace lanserer i disse dager et spennende IKT-verktøy for klubber og trenere.
Jan Otto Solberg
Jan Otto Solberg
Nettmedarbeider

938 58 224


Av funksjoner og fokusområder Skillrace har rettet sitt IKT-verktøy mot er blant annet arbeid med klubbens sportsplan, utviklingsplaner, periodeplaner - med økt og øvelsesbibliotek, styring av belastning, treningsdabok med mer. 
  – Dette er et verktøy vi tenker alle klubber vil kunne ha stor nytte av, uavhengig om a-laget spiller på høyt eller lavere nivå, forklarer daglig leder i Skillrace Frode Samuelsen. 

Skillrace.no har så langt kun vært tilgjengelig for toppklubbene i Elitserien og OBOS-ligaen - i samarbeid med Norsk Toppfotball-sport. Faginnholdet i form av eksempelvis 2 000 videoklipp av «verdens beste», tester, fysiologi, mentalitetskartlegging, trenerverktøy, rollekrav med mer leveres av Norsk Toppfotball-sport.
  – Innholdet i verktøyet er tilkoblet personer med høy fagekspertise. Dette gjør at vi tror det vil ha stor nytte for alle som er opptatt av å skape økt kvalitet på det som skal skje i trening og kamp. Nå åpner vi opp bruken av verktøyet til alle klubber som ønsker å ta det i bruk forteller Samuelsen.
• Les mer: https://www.facebook.com/skillraceno/ 

-- annonse --