-- annonse --
Trenerutvikling
SAMLES HER: Deltakerne på Starts trenerutviklingsprogram vil gjennomføre alle fellessamlingene på Sparebanken Sør Arena. Foto: ikstart.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Programmet går fra august i år til juni 2022, og programmet inkluderer:

  • Foredrag av trenere fra Starts A-lagsteam og utviklingsavdeling.
  • 11 moduler med fagtemaer som treningsplanlegging, individuell utvikling, rolletrening, kampledelse, analyse, mental trening, fysisk trening og praksis på feltet.
  • Mitt lag i trening og kamp – Er et fagtema hvor treneren vil få individuell oppfølgning i egen klubb av Starts Trenerutvikler.

Programmet gjennomføres av IK Start i samarbeid med NFF Agder og er godkjent som etterutdanning for UEFA B-lisenstrenere.
  – Deltakerne vil gjennom de 11 modulene være tett på Start som klubb og vil dermed få et godt innblikk i hvordan det jobbes både i A-lagsteamet og i utviklingsavdelingen, skriver Start på sin hjemmeside.

Maks 12 trenere får plass, og de som søker må ha minimum NFF Grasrottreneren (UEFA C-lisens), og helst ambisjoner om å gå videre på UEFA B-lisens utdanning etterhvert. Deltakerne bør også ha trenererfaring på minimum G/J 13-nivå, i tillegg til at søknaden må være godkjent av klubben.
  Søknadsfrist er 1. august.

-- annonse --