Skip to main content

Thon Hotel Storo er det offisielle Cupfinaleseminar-hotellet for 2019. Interessen for å bo der har vært kjempestor, og nå er rommene til spesial-priser revet vekk. Men det er fortsatt mulig å booke rom på både Storo og andre Thon-hoteller i Oslo. 

ThonHotelStoro1Foto: thonhonels.no

– Det er gøy å se at så mange har hatt lyst til å bo på Thon Hotel Storo under Cupfinaleseminaret. Med de fantastiske prisene vi kunne tilby, regnet vi med pågang, men ikke at alle våre rom skulle være revet bort innen midten av oktober, forteller daglig leder Teddy Moen. 

Men det er fortsatt ledige rom på Storo, Ullevaal Stadion og en rekke av de andre Thon-hotellene i Oslo, fortsatt til fordelaktige priser. Gjennom en egen NFT-avtale kan deltakere og medlemmer booke rom direkte hos Thon, ved å gå inn på deres hjemmeside.

Book rom i Oslo med Thon Hotel.

Thon Hotell Storo åpnet i 2018 og er et fantastisk hotell med over 300 rom, kun et stoppested med T-banen fra Ullevaal Stadion. Hotellet har en frokostbuffet som allerede er kåret til noe av det beste i hotellbransjen. Vegg-i-vegg med hotellet er det kinosaler, kjøpesenter, treningsfasiliteter, en rekke restauranter og kommunikasjonen til sentrum og Ullevaal er meget god med buss, T-bane og trikk. 

Priser - Thon Hotel Storo (NB! ingen ledige rom til denne prisen)
- Enkeltrom kr 995,- pr. døgn - UTSOLGT
- Dobbeltrom kr  647,50 pr. person (blir kr 1 295,- til sammen pr. døgn for rommet) - UTSOLGT

NB! Dette er en unik pris som vil ligge godt under det tilsvarende Oslo-hoteller vil gjøre denne weekenden.

Hvsi du ønsker ytterligere informasjon angående hotellovernatting under Cupfinaleseminaret, ta kontakt på e-post: 

• Les tilbakemeldinger fra de første gjestene som har bodd på Thon Hotell Storo her

Norsk Fotballtrenerforening er meget tilfreds med å ha Thon Hotels som en av våre hovedsamarbeidspartnere, og vet at de som har sikret rom under Cupfinaleseminaret vil få et fantastisk opphold!

ThonSToroSal2

ThonSToroSal2

ThonSToroSal2

ThonSToroSal2

Våre samarbeidspartnere

 

JOYMO Logo RGB main kopi

synsam logotype 2 orange RGB

NorskTipping500x500

avis rgb pos

ThonHotels

nike logomtxt

Meetlogo meet sort

SkillRaceFirkant

EscapeSport Logo original CMYK