-- annonse --
Juridisk rådgiving
STØTTER: – Vi følger med på hva som skjer og er opptatt av å støtte opp om Per-Mathias Høgmo, sier NFTs daglige leder Teddy Moen om situasjonen rundt landslagssjefen. Foto: IVAR THORESEN

Moen mener evalueringen etter Aserbajdsjan og San Marino-kampene, i tillegg til de varslede evalueringen etter Tsjekkiakampen og videre inn i landskamppausen ikke gjør ting lett for Høgmo
  – Alle trenere har kontrakter som er vanntette på dette området. I noen tilfeller er det bestemt på forhånd hva som skal skje om arbeidsforholdet avsluttes, andre ganger må det forhandles frem en enighet. I så fall er vi en støttespiller for treneren sier Moen til Aftenposten.
  –
NFF har ansvar for omdømmet sitt, omgivelsene rundt, i tillegg til å skulle ta vare på en ansatt som har kontrakt. Det er en vanskelig balansegang. Det er mye viktigere å ta vare på en ansatt enn å tenke på hensynet til for eksempel mediene. Det har vært mye rundt Per-Mathias nå, det er en tøff belastning. Da er det viktig at noen miljøer ser hans situasjon. Det gjør Norsk Fotballtrenerforening sier Teddy Moen til Aftenposten.

Fotballpresidenten ønsket ikke kommentere denne saken på søndag men Kommunikasjonssjef i NFF Yngve Håvik kom på banen noe senere og har gitt noen kommentarer til saken.

Her er hva fotballpresidenten tidligere har utalt til VG rundt evalueringen av Høgmo
Ønsker du å lese mere om denne saken klikk deg inn her.

 

-- annonse --