-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Norsk fotball vil nok aldri bli som tidligere, når vi en gang kommer oss ut av den koronakrisen vi nå står midt oppe i.  Men er det likevel mulig å se at krisen kan gi fotballen noen positive effekter?

Nyheter

Etter at Norges Idrettsforbund, i tråd med Helsedirektoratets anbefalinger, tidligere denne uken kom med fellesidrettslige anbefalinger, har NFF nå presentert «fotballens koronavettregler». Tiden inne for at fotballtrenere nå gjør seg kjent med anbefalingene og veilederen som er utarbeidet for fotballaktivitet. 

Nyheter

NFF presenterte fredag ettermiddag «fotballens koronavettregler», i tråd med anbefalingene fra Helsedirektoratet.

Nyheter

Etter Helsedirektoratets klargjøring onsdag, har Norges idrettsforbund utarbeidet fellesidrettslige anbefalinger i samråd med Helsedirektoratet.

Nyheter

Det blir nå mulig å trene organisert i norsk idrett – så lenge helsemyndighetens smittevernregler hensyntas.

Nyheter

Den 31. mars slutter jeg i arbeid som leder av NFF Topptrenerutdanning, tidligere NFF Trenerutdanning. Vår organisasjon har i flere etapper gjennomgått en omorganisering. Summen av nye prioriteringer, retningsvalg og lederstruktur for Topptrenerseksjonen har gjort at jeg har kommet fram til at dette var en riktig konklusjon. Det er ikke uten vemod at jeg har tatt valget. 

Nyheter

Fotballkollektivet er nå ute med andre utgave av kvinnefotballmagasinet Stang Inn, og tilbyr abonnement til spesialpris for NFTs medlemmer.

Nyheter

I samarbeid med Klubben AS lanserer nå Norsk Fotballtrenerforening fotballtrenerbutikken.no. Her tilbyr NFT relevant utstyr til trening og for trenere.

Nyheter

Lena Tyriberget kommer tilbake til NFF som landslagstrener for J15-17.

Nyheter

Seriestart for toppfotballen i Norge for kvinner og menn er nå utsatt ytterligere, og sesongen starter etter planen helgen 23. – 24. mai.

-- annonse --