-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Påmeldingen til Cupfinaleseminaret 2020 er nå åpnet. Og skynd deg om du vil være fysisk til stede på årets seminar i desember, for det er begrenset med plasser.

Nyheter

Årets tredje utgave av Fotballtreneren er klar fra trykkeriet og kommer i posten til NFTs medlemmer i løpet av neste uke.

Nyheter

En rekke unge fotballtrenere i norsk fotball er ambisiøse og jobber hardt for en fremtid som yrkestrenere. Denne innsatsen og engasjementet ønsker Trenerforeningen å sette fokus på, gjennom å nominere noen av landets største trenertalenter. En egen pris for Årets unge trener vil bli utdelt på det 32. Cupfinaleseminaret lørdag 12. desember.

Nyheter

Da Mikel Arteta forsvant til London for å bli Arsenal-manager måtte Pep Guardiola finne seg en ny assistent. Valget falt på Juan Manuel Lillo (54) – som har vært et forbilde for Guardiola som trener. 

Nyheter

Danske Thomas Grønnemark har fått forlenget sin kontrakt som frilans innkasttrener for Liverpool med ytterligere en sesong.

Nyheter

Norsk fotball har mange trenerildsjeler. Uten disse menneskene ville flotte fotballmiljøer som utvikler gode spillere, trenere og rammebetingelser, ikke vært mulig. Trenerforeningen ønsker på ny å hedre én av disse mange – gjennom å dele ut en egen pris på det 32. Cupfinaleseminaret fredag 11. desember.

Nyheter

Ballen er nå lagt endelig død for breddefotballsesongen 2020 for voksne. Alt seriespill fra 3. divisjon menn og 2. divisjon kvinner og nedover er nå bekreftet avlyst.

Nyheter

Nyheter

Senter for idrettsskadeforskning ved Norges idrettshøgskole inviterer onsdag 16. september til frokostseminar om forebygging av skader i kvinnelig toppfotball.

Nyheter

Data fra NFF og fotballkretsene viser et frafall på åtte prosent i barne- og ungdomsfotballen i «korona-sesongen» 2020.

-- annonse --