-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Sørlandsfotballens Venner har sammen med NFF Agder et uttalt mål, om at Sørlandet på sikt skal ha landets best utdanne trenere i breddefotballen. Nå bidrar venneforeningen enda mer.

Nyheter

Per-Mathias Høgmo (61) forlater jobben som seksjonsleder for topptrenerutdanningen i NFF og blir ny hovedtrener for Häcken i Allsvenskan.

Nyheter

I fjerde episode av podkasten FOTBALLTRENEREN møter vi to utenlandske trenere - Jonathan Hill og Marijo Jović. Begge har arbeidet i norsk fotball over flere år og deler sine erfaringer som utenlandsk trener i et nytt land. De gir også gir råd til hva klubber må tenke på når de skal engasjere fotballtrenere fra andre land og kulturer.

Nyheter

NFFs påtalenemnd reiser ikke påtale mot tidligere Strømsgodset-trener Henrik Pedersen etter anmeldelsen fra klubben, der de mente han hadde brukt uakseptable ord og utrykk.

Nyheter

Landslagssjef Ståle Solbakken og kvinnelandslagets kaptein Maren Mjelde er blant gjestene når Norges Fotballforbund lørdag 12. juni inviterer til Grasrottrenerseminaret 2021, i samarbeid med Norsk Tipping og Norsk Fotballtrenerforening.

Nyheter

Foreløpige tall viser at norsk idrett har mistet rundt 185 000 medlemskap i løpet av 2020, noe som er en nedgang på 9,6 prosent. Også aktivitetstallene viser en nedgang. Her er nedgangen imidlertid noe mindre, og det samlede aktivitetstallet er redusert med 4 prosent, noe som tilsvarer 70 000.

Nyheter
Torsdag 27. mai gjennomgikk daglig leder Teddy Moen i NFT en ny operasjon ved Rikshospitalet. Inngrepet var planlagt, og denne gangen var det en kreftsvulst i venstre lunge som ble fjernet.  Driftige Teddy er allerede tilbake på beina!

Nyheter

Over 500 søkte. Nå har 232 trenere fått plass på årets ti UEFA B-lisens kurs. Her kan du se hvem som er tatt ut.

Nyheter

Hva kjennetegner norske trenere og norsk idrettskultur? Det er noe forskere undersøker. Er for eksempel Ole Gunnar Solskjær en typisk norsk trener?

Nyheter

Påmeldingen til Cupfinaleseminaret 2021 er nå åpnet. Årets Cupfinaleseminar arrangeres i Oslo fra torsdag 2. desember til lørdag 4. desember. Melder du deg på nå får du de beste prisene og er garantert plass.

-- annonse --