-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Forrige fredag fylte Teitur Thordarson 70 år. Denne artikkelen skrev Odd Løvset i Sportskollektivet/Hordalandsfotball om islendingen da han i 2017 var trener for Drøbak/Frogn.

Nyheter

Norges Fotballforbund har ansatt Johnny Mikael Gallefoss som ny leder for topptrenerutdanningen.

Nyheter

Fotballtrener og hedersmann i Norsk Fotballtrenerforening, Nils Arne Eggen (80), døde natt til onsdag etter lengre tids sykdom. 

Nyheter

Sportsdokumentaren «Fan av Flint» leverte solide seertall på TV 2 i sesong én. Nå er det duket for mer TV-underholdning med Riise på benken - nå i sin nye klubb, Avaldsnes.

Nyheter

Thomas Brantsæter (28) er en del av den nye vinen. En av mange unge og ambisiøse fotballtrenere som har jobbet seg opp, utdannet seg, tatt steget og gjort fotballen til levebrød. – Norsk Fotballtrenerforening bidro til å tenne gnisten og har vært viktig for meg med tanke på den karriereveien jeg har valgt, sier Brantsæter.

Nyheter

Regjeringen kom torsdag med flere lettelser i koronatiltakene, og det betyr mer normal fotballaktivitet for flere framover. 

Nyheter

Fotballpresident Terje Svendsen forventer at regjeringen åpner opp for at alle kan spille fotball igjen fredag. – Breddefotballen må ikke lammes igjen, sier Svendsen.

Nyheter

Norges idrettsforbund og flere særforbund gjennomførte onsdag et møte med Kulturdepartementet og helsemyndighetene om den svært vanskelige koronasituasjonen for norsk idrett. I møtet ba Idrettspresident Berit Kjøll om endringer av gjeldende tiltak på flere områder i norsk idrett.

Nyheter

Buvik IL tar nye grep for å stoppe frafallet. Nå dropper breddeklubben rett sørvest for Trondheim foreldretrenerne i ungdomsfotballen, og ansetter lønnede trenere fra 14-årsklassene og oppover.

Nyheter

Fotballtreneren.no presenterer spalten – Nytt om trenernavn. Her vil vi i kortform omtale trenere som har fått nye jobber, trenere som slutter og trenere som eventuelt flytter på seg eller skal gjøre andre ting. 

-- annonse --