-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Visste du at man gjennom et klubbmedlemskap i Norsk Fotballtrenerforening kun betaler 50% av prisen for et individuelt medlemskap? Klubber som tegner medlemskap nå, kan kollektivt melde inn 10 trenere til kun kr 3 000,- for resten av året.

Nyheter

Våre partnere hos Veo har avslørt detaljer om et lanseringsarrangement 5. august, med et hint om hva de vil avsløre for oss alle den dagen!

Nyheter

Jan Jønsson (Stabæk) og Kåre Ingebrigtsen (Brann) har begge nylig måttet forlate sine trenerjobber i Eliteserien. – Det er for lett å legge all skyld på treneren og tro at alt blir bedre bare man bytter trener, sier daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening.

Nyheter

Hva etikk bør bety for god praksis i fotballen, er noe jeg mener vi burde viet mer oppmerksomhet i miljøet vårt. All idrett, og fotball i særdeleshet, har som et av sine viktigste prinsipper å etterleve begrepet Fair Play og respekt for andre aktører innen fotballen. Men hva betyr dette i praksis for fotballtrenere?

Nyheter

NFT-medlem Bryant Lazaro (33) har fått seg ny jobb etter at han måtte forlate Øygarden i fjor høst. Den amerikanske treneren er nå ansatt som utviklingssjef i Club Deportivo Cuenca i Ecuador.

Nyheter

Norsk fotball underpresterer internasjonalt, og skal vi gjøre noe med det, må vi starte med trenerne. Det er faktisk et realistisk mål for norsk fotball å kunne tilby en trenerutdannelse i europeisk toppklasse.

Nyheter

I strategiplanen til NFT (2020-22) er det en prioritert oppgave å etablere flere regionale møteplasser for fotballtrenere sammen med NFF og andre aktuelle samarbeidspartnere. Målet på lengre sikt er å etablere 18 lokale trenerforeninger under NFTs paraply.

Nyheter

I 2021 skal vi lete landet rundt etter Årets Grasrottrener i fotballen. Vi ser etter Grasrottrenere som utmerker seg spesielt og gjør en ekstra innsats for å bidra til at barn og unge koser seg med fotballen. 

Nyheter

I Norge er vi med rette stolte av «Den norske modellen» i idretten – også i fotballen. Utfordringen vår består i å utnytte denne modellen til videre utvikling, og at ikke modellen vår blir et hinder for å kunne konkurrere internasjonalt. 

Nyheter

Norges Fotballforbund har tatt ut J14- og G14-tropper, samt landslagstropper og skyggelandslag for både J15 og G15 til Equinor Talentleir i Porsgrunn i august.

-- annonse --