-- annonse --

Nyheter

Nyheter

NFF Rogaland arranger trenerseminar 18. - 20. januar i Stavanger. Dette er et seminar for trenere på alle nivå og alderstrinn i fotballen - både barn, ungdom og voksne.

Nyheter

Einar Sigmundstad (66) er selve nestoren blant de som har ledet fotballundervisningen ved Norges idrettshøgskole. NIH fyller i år 50 år, og har vært sentral for Norsk Fotballtrenerforening på mange måter, ikke minst  som premissleverandør og rekrutteringsarena.

Nyheter

2018 har fremstått som et jubelår med solide fremskritt for norsk landslagsfotball:

Nyheter

Det er de «store» og flotte øyeblikkene, at felleskapet virkelig kommer frem, at vi føler samholdet, identiteten og stoltheten av å være en del av Europas beste trenerforening.

Nyheter

Søndag kveld møtes River Plate og Boca Juniors klubbene i returkampen i finalen av Copa Libertadores - av sikkerhetshensyn på Santiago Bernabeu i Madrid. For å forstå argentinsk fotball må vi forstå det argentinske samfunnet. Enten det er River eller Boca som vinner er det med spillere fra landets proletariat. 

Nyheter

Fra 2. – 6. februar 2019 inviterer Trenerforeningen i samarbeid med Escape Sport til trenertur til Marbella – Costa del Sol. 

Nyheter

Det spanske fotballforbundet har kåret Leif Tsolis til årets trener i den spanske Liga Autonomica for sesongen 2017-2018. Prisutdelingen fant sted på en stor gallamiddag i regi av Det spanske fotballforbundet på Mallorca.

Nyheter

FK Haugesund søker hovedtrener for sitt G16-lag i 100% stilling.

Nyheter

La det være sagt med en gang. Fotballspillet ligger mitt hjerte nær. 
Men det var før Sergio Ramos.

Nyheter

Øvrevoll Hosle IL (ØHIL) fotball har Norges største fotballavdeling og klubben lyser nå ut to heltidsstillinger – en som sportssjef og en som klubbtrener.

-- annonse --

Cron Job Starts