-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Røa ønsker å styrke satsingen på jentefotballen i sin region og skape et kraftsenter for kvinnefotballen på Oslo Vest. Derfor søker klubben nå etter en Utviklingssjef i 100% stilling med arbeidssted på Røa i Oslo.

Nyheter

IK Grand Bodø søker ny daglig leder, med søknadsfrist 30. juni.

Nyheter

Dette spørsmålet dukker til stadighet opp og særlig i disse dager når store turneringer og viktige kamper både for kvinner og menn utspilles samtidig og kan sammenlignes på ulike fotballarenaer rundt om i verden.

Nyheter

Denne våren har Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund sammen arrangert tre referanseseminarer i forbindelse med U15-turneringen «Torneo delle Nazioni» i Italia, Europamesterskapet for U17 i Irland og Verdensmesterskapet for U20-lag i Polen. Godt over 100 utviklingstrenere har deltatt. 

Nyheter

Nore Neset Idrettslag er eit fleiridrettslag i Os kommune som tilbyr aktivitet innan fotball, handball og allidrett. Idrettslaget har vel 650 medlem frå 5 år og opp.

Nyheter

De norske fotballjentene vant generalprøven mot Sør-Afrika komfortabelt. Lørdag 8. juni blåses årets VM for kvinner  i Frankrike i gang for Norge - med Nigeria som første motstander.

Nyheter

Årets to store finaler, i Europa League og Champions League, inneholdt minneverdige bidrag fra innbyttere. Origi sikret Champions League-trofeet for Liverpool med en flott avslutning.

Nyheter

Fotballens internasjonale lovkomité (IFAB) har vedtatt nye fotballregler som vil tre i kraft fra lørdag 1. juni 2019.

Nyheter

Lyn Fotball er en av landets største fotballklubber og er et allianseidrettslag sammen med SFK Lyn (drift, klubbhus, etc), Lyn Ski (langrenn) og Lyn 1896 FK (3.div Herrer og Jr.1). Klubben har i dag ca 130 lag i seriesystemet fra G/J 7år til Toppserien for Kvinner. Nå søker Lyn Fotball etter ny sportslig leder.

Nyheter

Ramadan er den islamske fastemåneden som varer i opptil 30 dager. Under ramadan skal man gi avkall på mat og drikke fra daggry til solnedgang. Mange mener at ramadan er for voksne, og at man er å anse som voksen når man har nådd puberteten.

-- annonse --