-- annonse --

Nyheter

Nyheter

To av engelsk fotballs største trenerprofiler på 70-tallet, Brian Clough og Don Revie møttes til et intervju i 1974 – samme kvelden som førstnevnte fikk sparken etter 44 dager som manager i Leeds United.

Nyheter

Norsk idrett praktiserer et klasseskille i sin rettspleie. Straffebestemmelsene anvendes på aktive og «grasrota» men bare unntaksvis på idrettens lederskap.

Nyheter

Alexander Straus (42) er ansatt som ny landslagstrener for U23-landslaget for kvinner, og blir samtidig prosjektansvarlig for toppspillerutviklere i Toppserien.

Nyheter

Historien gjentar seg gang på gang hvert eneste år – klubbledere i toppfotballen finner en eller annen grunn, kanskje flere grunner, til å skifte trener mens sesongen er i gang. Halvveis i denne sesongen er det så langt hele seks Eliteserielag som har byttet ut sin hovedtrener: Sandefjord, Start, Stabæk, Lillestrøm, Strømsgodset og Rosenborg.

Nyheter

Sportsklubben Brann søker etter akademisjef i klubben.

Nyheter

NFF Oslo har ledig 100% fast stilling som kretsansvarlig for spillerutvikling jenter.

Nyheter

«NFT-laget» Mathare United er videre til A-sluttspillet i G16-klassen i Norway Cup. Gutta fra Kenya har vunnet to og spilt en uavgjort kamp på turneringens tre første dager.

Nyheter

69% av de spurte tror kvinner er like gode fotballtrenere som menn. Det viser tallene fra en undersøkelse Kantar TNS har utført på oppdrag fra Norsk Tipping.

Nyheter

Siden 1999 har NFTs reisesamarbeidspartner Eurotravel Sports organisert fotballturer over hele Europa for tusenvis av fornøyde kunder. Nå kommer det nye sjanser.

Nyheter

En tysk scoring rett før pause og en rett etter var nok til at plassen i EM-finalen glapp for det norske J19-landslaget fredag ettermiddag.

-- annonse --