-- annonse --

Nyheter

Nyheter

IK Start i Kristiansand søker trenerutvikler i 100% stilling til utviklingsavdelingen.

Nyheter

UEFA sin siste rangering viser at Norge har avansert 19 plasseringer, fra 29. til tiendeplass. Dette er den største største fremgangen i Europa.

Nyheter

Herrelandslagets assistenttrener Per Joar Hansen har besøkt landslagsspillerne Ole Selnæs og Ola Kamara i Kina. Her er reisebrevet fra Perry:

Nyheter

Medlem i Trenerforeningen og Vigør-trener Kjetil R. Pedersen er blitt en del av trenerteamet til Nei Mongol Zhongyou FC i Kina League One.

Nyheter

IK Grand Bodø ønsker å utvikle en klubb som vil jobbe hardt for å utvikle seg videre i en stadig mer spennende hverdag hvor frivilligheten og dugnadsånden alltid vil stå sterkt! Nå tilbyr de en egen stilling. 

Nyheter

FK Vigør ser etter en inspirerende leder og motivator for klubben. FK Vigør er en fotballklubb som ble stiftet i 1918. Klubben har cirka 1 400 medlemmer fordelt på fotball, squash, volleyball, Innebandy og barneidrett. Senior A-laget spiller i 4. divisjon i 2019.

Nyheter

I forbindelse med EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Sverige på Ullevaal hadde Ronny Geson Gunnarsson og Norsk Fotballtrenerforening fått med seg den svenske trenernestoren Reine Almqvist på en fagsamling.

Nyheter

Er du interessert i å jobbe som sportssjef i Ready Fotball? Klubben kan nå tilby en 100% stilling med oppstart denne høsten.

Nyheter

Vil du være med på returoppgjøret i EM-kvaliken mellom Sverige og Norge på fantastiske Friends Arena søndag 8. september. Nå inviterer NFT sammen med vår reisepartner Escape Sport til høstens storkamp i Stockholm. 

Nyheter

Seks av ti ungdommer slutter med organisert idrett i løpet av ungdomstiden. Unge fra lavere sosiale lag faller først fra, viser en ny studie.

-- annonse --