-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Kristian Arnstad er kaptein på Norges G18-landslag, og en av mange unge norske spillere som prøver lykken i utandet for å bli enda bedre spillere. Oslo-gutten dro til Anderlecht som 16-åring, og målet er en A-lagsplass hos det belgiske storlaget, som trenes av Vincent Kompany. 

Nyheter

Noe av det som kjennetegner verdens beste fotballspillere er at de har et blikk for det som skjer – før det faktisk skjer. Geir Jordet er blant dem som har forsket aller mest på dette, også i internasjonal målestokk. Nå følger NIH-stipendiat Karl Marius Aksum opp.

Nyheter

Mandag sa styrelederne i norske toppklubber ja til VAR (videoassistert dømming) i Eliteserien om to år. Samtidig varsler FIFAs utviklingsdirektør Arsène Wenger at det allerede under neste års VM kan være på plass et automatisk elektronisk offside-system.

Nyheter

Her er Dag Undseth Hagen i aksjon som grasrottrener på ekstratilbudet for unge fotballspillere på Steimoegga i Alvdal. Dag er kåret som årets grasrottrener i NFF Trøndelag, og er en av 18 kretsvinnere som nå går til finalen i den nasjonale kåringen.

Nyheter

Norges idrettsforbund og Forskningssenter for barne- og ungdomsidrett inviterer barne- og ungdomstrenerkonferanse på Norges idrettshøgskole 30. og 31. oktober.

Nyheter

«Jakten på den beste utgaven av oss selv» er hovedtema for etterutdanningsdelen på årets Cupfinaleseminar.

Nyheter

Norges idrettsforbund gir uttrykk for at den nye regjeringsplattformen, som ble lagt fram onsdag, innfrir flere av idrettens viktigste fanesaker og gir grunn for optimisme etter en svært krevende periode med pandemi, sviktende medlemstall og hvor langtidsvirkningene av pandemien er høyst usikre for norsk idrett.

Nyheter

Den nye generasjonen Airdome sportshaller fra NFTs samarbeidspartner ScandiHall holder høy kvalitet og har en levetid på minst 40 år.

Nyheter

Denne artikkelen er et sammendrag av Even Ranheim Karpuz sin masteroppgave i likestilling og mangfold NTNU, det humanistiske fakultet, institutt for tverffaglige kulturstudier. Oppgaven er en kvalitativ studie der menn med innvandrerbakgrunn forteller om det å delta i organisert fotball.

Nyheter

Fotballtrenere som ønsker å opprettholde sin UEFA PRO-, A- eller B-lisens må innfri NFFs krav om etterutdanning i løpet av en treårsperiode. Deltakelse på Cupfinaleseminaret er en ypperlig anledning til å sikre seg de påkrevde timene.

-- annonse --