-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Elin Nicolaisen ble gjenvalgt som leder i Norsk fotballtrenerforening for to år under onsdagens årsmøte på UBC, Ullevaal stadion.

Nyheter

Under La Manga Seminaret 2017, fikk fagmiljøet i norsk toppfotball anledning til å stifte bekjentskap til læringsmodellen i Sevilla FC, en av Spanias fremste klubber.  Antonio Solana Sanchez, som er ansvarlig for metodologi i klubben, holdt en spennende presentasjon som bidro til innsikt i klubbens arbeid med å utvikle fotballspillere og fotballtrenere.

Nyheter

FC København-trener Ståle Solbakken er for tredje gang kåret til Årets trener i Danmark.

Nyheter

Onsdag 22. mars har Norsk Fotballtrenerforening årsmøte i Oslo. Nå kan du laste ned og lese NFTs årsrapport for driftsåret 2016.

Nyheter

Etter svært mange timer med videoanalyser har landslagstrener Lars Lagerbäck konklusjonen klar: Norge har framstått for snille.

Nyheter

Monica Knudsen er kåret til årets trener på kvinnesiden hele tre ganger av NFT og har ledet LSK Kvinner til å bli den dominerende klubben på spinnesiden i Norge. I dette intervjuet med Jonas Munkvold på bloggen Fotballdykket, forteller hun mer om bakgrunnen for klubbens suksess.

Nyheter

UEFA A-lisens er det nest høyeste nivået av trenerutdannelse i Norge. Denne helgen (9.-12.mars) er 29 fotballtrenere samlet på Ullevaal Stadion for den avsluttende samlingen. Tema denne gang er gjennomgang av kandidatenes skriftlige oppgaver som skal forsvares.

Nyheter

I løpet av høsten ønsker Norsk Toppfotball sammen med Toppfotballsenteret å få på plass en klassifisering av akademiarbeidet i sine medlemsklubber. Klubbenes spiller- og trenerutviklingsarbeid skal synliggjøres i ett system hvor klubbens utstyres med antall stjerner. Klassifiseringen vil ha en stjerne i bunnen og fem stjerner på toppen.

Nyheter

En av Nordisk fotball største trenerlegender takker i disse dager av trenergjerningen i IFK Gøteborg etter å ha vært tilknyttet klubben siden 1983. Som hovedtrener i IFK Gøteborg ledet han klubben til fem seriegull på seks sesonger og nådde kvartfinalen i Champions League.

Nyheter

Akademi-klassifisering i norsk toppfotball var temaet da utviklingsansvarlige og sentrale trenere i landets toppklubber var tilstede på La Manga fra 8.- til 15.februar. – Målet er å vesentlig forbedre fotballnasjonens prestasjonskraft gjennom å utvikle flere og bedre spiller på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.

-- annonse --