-- annonse --

Nyheter

Nyheter

«Bestemmelser om barneidrett» er vedtatt av hele norsk idrett på Idrettstinget, og tydeliggjør idrettens anbefalinger om hvordan man skaper god aktivitet for det enkelte barn. Barneidrett er idrettsaktiviteter for barn til og med det året de fyller 12 år.

Nyheter

Kjell Marius Herskedal er medlem i Norsk Fotballtrenerforening, ansatt ved Høgskolen i Molde og forsvarte sin doktorgrad på managerrollen ved Liverpool John Moores University 16. februar i år. Oppgaven er ennå ikke publisert, men fredag 28. april arrangeres det en åpen forelesning med tittelen «Exploring the managerial cycle of professional football league managers in England and Norway. Key findings!».

Nyheter

For å hevde oss i internasjonal fotball som har en høyintensitet og hurtighet som vi skulle ønske å se mye mere av i norsk fotball, må vi se for oss hvordan vi kan utvikle «fotballhurtigheten».
Derfor er det viktig at trenere fra grasrotnivå og videre oppover kan følge en filosofi for hva som skal til for å utvikle «fotballhurtigheten» fra tidlig alder og opp til seniornivå.

Nyheter

Korsbåndskader er en alvorlig skade som vi har for mange av i norsk fotball. Forskerne fra Senter for idrettsskadeforskning trenger nå DIN hjelp til å forbedre forebygging av disse skadene. Vi håper en rekke fotballtrenere er villig til å gi sitt bidrag til dette viktige arbeidet.

Nyheter

Lørdag fylte Egil Drillo Olsen 75 år. Norsk Fotballtrenerforening stiller seg i rekken av gratulanter til en av norsk fotballs aller største og viktigste trenere gjennom tidene.

Nyheter

I Kenya finnes det nesten ikke utdanning av fotballtrenere. Fotballforbundet har lite interesse og ressurser til dette viktige arbeidet. Nå ønsker Trenerforeningen sammen med vår partner MYSA å gjøre en innsats for å endre dette. Men vi trenger hjelp fra mange i fotballmiljøet for å lykkes.

Nyheter

30 år etter Nils Arne Eggen ledet Moss FK til seriegull møtte Trond Andersen Norges beste fotballtrener hjemme på Fannrem. Det ble en lite kronologisk samtale om norsk helsevesen, litteratur, amerikansk politikk - og fotball. Det ble 2x 45 minutter + overtid med Nils Arne…

Nyheter

Tottenham utfordrer Chelsea om gullet i Premier League. Og de gjør det med en tydelig lokal profil. Klubben har en klar filosofi om å bygge sterkt og langsiktig med utgangspunkt i sitt eget nærmiljø.

Nyheter

Selv om Eliteserien og kvalifiserende runder for NM har rullet i gang for en god stund siden så er det en veldig stor og viktig del av fotballnorge som «blåses»  i gang på 2. påskedag. Snart er "vårens vakreste eventyr" i gang over hele Norge og vi gleder oss enormt.

Nyheter

I sin første kongress som UEFA president kom Aleksander Ceferin med en sterk og tydelig advarsel til alle de mektigste klubbene i fotball-Europa som har sine drømmer om en egen superliga.
- Det vil ikke bli noen lukket liga, det passer ikke med våre verdier, sa UEFA presidenten fra talerstolen i Finnland 5.april 2017.

-- annonse --

Cron Job Starts