-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Null mål, null poeng og rett hjem etter gruppespillet i EM for kvinnelandslaget, har satt ny fart i debatten om norsk kvinnefotball. – Vi tror på det vi gjør, sier landslagstrener Martin Sjögren.

Nyheter

Jonas Munkvold en ung og ambisiøs trener som studerer fotball i Storbritannia. Denne sommeren har han hatt «praksis» i den den færøyske klubben Vikingur. - En helt unik erfaring for meg, ulikt alt annet jeg har opplevd tidligere. Les mer om sommerjobben på Atlanterhavsøya.

Nyheter

Tidligere generalsekretær i NFF, Karen Espelund, skal lede ett NFF-utvalg som nå skal dra Norge rundt og kartlegge kvinnefotballen. Debatten omkring kvinnefotballens kår i Norge har blusset opp igjen under fotball-EM. Mange mener at norsk fotball blir hengende etter en rekke andre nasjoner, også på kvinnefotball.

Nyheter

Administrerende direktør i Ullevaal Stadion selskapene, Jack Hemmestad, går av 1.oktober etter å ha virket på fotballens nasjonalanlegg siden 1992. – Det har vært en stor glede å kunne jobbe på og med Ullevaal stadion som produkt i 25 år. Nå er det på tide at noen andre tar stafett pinnen videre.

Nyheter

Bare 18 prosent av samtlige norske landslagstrenere er kvinner. I Norges Idrettsforbund jobbes det nå på flere områder for å rekruttere flere kvinnelige trenere.

Nyheter

Her følger en ny kronikk av daglig leder NFF Trøndelag, Jan-Roar Saltvik som vi har fått tillatelse til å gjengi i sin helhet og som har tittelen: "Kampen om fotballbarna en kronikk om barnefotball, verdier og kommersielle aktører» Her svarer han blant annet daglig leder i Olympiatoppen Midt Norge, Frode Moen sitt tidliegre innspill i denne debatten.

Nyheter

I en kronikk på nettstedet Fotballtreneren.no kommer styreleder i Skeid, Jørgen W. Bjerke, med kritikk av et innlegg skrevet av fagansvarlig for spillerutvikling i Norges Fotballforbund, Håkon Grøttland. Nå har Grøttland gitt ett tilsvar gjennom Nettavisen.

Nyheter

Rosenborg ønsker kun spillere som «tør» og «tåler konkurranse» når de ser etter forsterkninger. Sportssjef Stig Inge Bjørnebye (47) mener dette er mangelvare i norsk fotball.

Nyheter

- Teknisk og taktisk er det like fin fotball hos kvinnene som i eksempelvis Eliteserien for menn, mener Hege Riise, trener for LSK Kvinner.

Nyheter

Argentina er en nasjon besatt av fotball. Dette har dyrket frem en unik fotballkultur, hvor noen av historiens beste spillere, trenere og klubblag er utviklet. I Jonathan Wilsons fantastiske verk på nærmere 600 sider, får leseren en dyp innsikt om fotballens plass i det argentinske samfunnet.

-- annonse --

Cron Job Starts