-- annonse --

Nyheter

Nyheter

FKH Akademiet i Haugesund søker etter ny trener- og spillerutvikler i 100% stilling.

Nyheter

Norges Fotballforbund søker hovedtrener for guttelandslagene i aldersgruppen 15-17 år. Stillingen er en av to stillinger med ansvar for de tre landslagene i en roteringsordning.

Nyheter

David Moyes, Åge Hareide, Bob Bradley og Lars Lagerbäck er blant trenerne du møter på årets Cupfinaleseminar. Se oppdatert program nå – og det er fortsatt mulig å melde seg på.

Nyheter

Programmet for Barnefotballtrener- og lederseminaret under Cupfinaleseminaret, torsdag 29. november, er nå helt klart. Meld deg på i dag.

Nyheter

Bård Flovik gir seg som trener for Altas 2. divisjonslag etter en sesong. Nå søker klubben hans heltidsansatte erstatter.

Nyheter

Snarøya SK lyser i disse dager ut en fulltidsstilling som spillerutvikler. Søknadsfrist er satt til 15.november. 

Nyheter

NFF Trøndelag har ansatt Trond Nordsteien som ny kretsansvarlig (KA) spillerutvikling fra 1. januar 2019.

Nyheter

En ny utgave av Norsk Fotballtrenerforenings medlemsblad, Fotballtreneren, er nå på vei i posten til Trenerforeningens medlemmer.

Nyheter

Kolbotn kvinnefotball søker spillerutvikler i 100% stilling knyttet til sitt Toppserielag.

Nyheter

En av engelsk fotballs største managerprofiler – David Moyes – er klar for Cupfinaleseminaret. Der vil han være med på det ordinære Cupfinaleseminaret fredag 30. november. I tillegg vil han dele av sine erfaringer med hovedtrenerne i Eliteserien og OBOS-ligaen som møtes lørdag 1. desember.

-- annonse --