-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Første del av UEFA A-lisens trenerkurset for 2017/2018 ble avsluttet denne helgen i Sarpsborg. 32 trenere fra hele landet var tilstede. Kursansvarlig i NFF, Dag Riisnæs, var meget tilfreds med kurset, deltakerne og det faglige opplegget.

Nyheter

Etter seieren over Lillestrøm lørdag tok Vålerenga-trener Ronny Deila et oppgjør med det han omtaler som politisk korrekthet i norsk fotball.

Nyheter

Torsdag 22.juni møttes representanter fra Norges Fotballforbund og Trenerforeningen til ett første forhandlingsmøte rundt en ny samarbeidsavtale mellom partene – gjeldende fra 1.januar 2018. Begge parter har ett ønske om å styrke samarbeidet mellom organisasjonene.

Nyheter

I 2010 slo Follo FK ut Rosenborg i semifinalenog spilte cupfinale mot Strømsgodset. Etter denne sesongen kan klubben være historie.

Nyheter

Manuel Hernández-Sonseca Hervás (31) startet fotballkarrieren som ung på akademiet til Atlético Madrid. Senere gikk karrieren til toppfotball i Østerrike og Ungarn, før han endte i Norge. Denne uken er han deltaker på UEFA A-lisens trenerkurs.

Nyheter

Ett prøveprosjekt som ble startet i 2016 ved Kristiansand Katedralskole Gimle (KKG) har nå bidratt til at en gruppe med idrettselever har lykkes med å gjennomføre hele NFF Grasrottreneren.

Nyheter

Viking FK søker etter hovedtrener for G-14 utviklingslag i 50% stilling.  Stillingen som hovedtrener vil kombineres med andre oppgaver på sport i klubbens barne – og ungdomsavdeling, slik at det det blir en 100% stilling. Det meste av aktiviteten rundt G-14 laget foregår på ettermiddagstid. Helgejobbing må påregnes.

Nyheter

Om en uke går startskuddet for det første av årets sju UEFA B-kurs i regi av Norges Fotballforbund. Blir alle kursene fylt opp vil det innebære at 168 trenere vil få økt sin kompetanse i fotball-Norge i løpet av 2017. Fra i år blir den tidligere omtalte NFF Landslagsskolen hovedpensum med fokus rettet mot den nye Sportsplanen.

Nyheter

Som fotballtrener er man alltid på jakt etter tips og ideer til øvelser, organiseringen av innholdet og en plan for å holde struktur i treningsarbeidet. Alt dette kan du få gjennom gratis tilgang på Treningsøkta.no.

Nyheter

Arendal Fotball melder mandag ettermiddag at Knut Tørum er ute som klubbens trener. Mattias Andersson kommer fra Fløy og overtar treneransvaret i OBOS-liga klubben.

-- annonse --