-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Bjørn Hansen (79) døde onsdag. Med ham er en av norsk fotballs største trenerpersonligheter borte.

Nyheter

NFF Trøndelag hadde i helgen kompetansetur til Liverpool, hvor de blant annet besøkte MSB Woolton, en av de aller største klubbene i Det engelske fotballforbundets (FA) Charter Standard-program – tilsvarende NFFs Kvalitetsklubb.

Nyheter

Arsenal mot Manchester United. Arsène Wenger mot Sir Alex Ferguson. En rivalisering og en managerduell helt utenom det vanlige blir nå TV-dokumentar.

Nyheter

Norsk Fotballtrenerforening eier en aksje – og har gjennom mange år hatt et nært forhold til den engelske klubben Accrington Stanley. Nå kan «The Club that wouldn´t die» juble for opprykk til League One.

Nyheter

Aalesund FK søker trener på fulltid knyttet til sitt spillerutviklingsarbeid.

Nyheter

Det var midt på 2000-tallet at begrepet gatefotball kom inn i bildet i Norge. Dette skulle være et tilbud til rusavhengige som ønsket å samle seg gode fotballopplevelser.

Nyheter

NFF har vært vertskap for fem andre nasjoner og Det europeiske fotballforbundet når UEFA Study Group har vært besøk i Norge.

Nyheter

Per-Mathias Høgmo er klar for seriestart som Fredrikstad-trener og tippes å ta aristokratene tilbake til OBOS-ligaen på første forsøk. Samtidig snakker han om landslags-exiten i et intervju med NTB. – Det var sårt en periode, så ærlig må jeg få være, sier Høgmo.

Nyheter

Generalsekretær Pål Bjerketvedt i Norges Fotballforbund er sykemeldt etter et hjerneinfarkt.

Nyheter

Dødsfallet til Ray Wilkins forrige uke, og til hans tidligere trenerkollega i Chelsea – Dermot Drummy – i november, er begge eksempler på trenerlivets skyggesider. Det som skjer når du ikke lenger har noen jobb, og heller ikke får noen ny.

-- annonse --

Cron Job Starts