-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Et braktap for A-landslaget, overkjøring i Europa, og debatten rundt norsk spillerutvikling blomstrer opp igjen. Her er det mange som har meninger. Noen konstruktive. Andre langt ifra. Uansett er det bra at folk engasjerer seg. Det skriver Torgeir Hoås i denne artikkelen.

Nyheter

– Det fungerte ikke og det er mitt ansvar, sier tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo i sitt første store intervju etter at han sluttet som landslagstrener for Norge.

Nyheter

Rosenborg omorganiserer sitt utviklingsarbeid og lyser nå ut seks ulike stillinger knyttet til det sportslige i SalMar Akademiet.

Nyheter

Laureano Ruiz (79) er anerkjent som en av spansk fotballs store trenerkapasiteter. Ikke i kraft av sitt virke som hovedtrener i toppklubber og landslag med seniorspillere, men som et resultat av over 50 års aktivt virke på alle nivåer.  Dette har bidratt til utviklingen av en unik treningsmetodikk i lys av hans visjon om hva fotball bør være for aktive spillere.

Nyheter

I årets tredje utgave av NFTs medlemsblad finner du igjen mye spennende fagstoff – og vi hyller blant annet to av norsk fotballs største trenerpersonligheter. Bladet er på vei Posten til trenerforeningens medlemmer nå.

Nyheter

- Dette er en historisk og svært gledelig avtale for norsk fotball og norske supportere, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt i NFF.

Nyheter

- Champions League kamper på tirsdager og onsdager i TV-ruten er noe av det mest fantastiske jeg som fotballtrener kan tenke meg. Fotballen som presenteres bør gi noen noen klare tanker på hva norsk fotball må gjøre om man i fremtiden skal håpe å se norske spillere på dette nivået.

Nyheter

Røa IL Fotball ønsker å ta nye steg som klubb, og i den anledning søker de kompetente trenere til to nye fulltidsstillinger. Trenerne vil være sentrale i utviklingen av Røa IL Fotball som klubb, men med kjernevirksomhet på treningsfeltet.

Nyheter

I disse dager går det ut en undersøkelse som gjelder trenere i samtlige idretter, der hovedmålsettingen er å kartlegge kjennetegn og behov. Spørreundersøkelse fra Høyskolen i Hedmark er utarbeidet i samarbeid med Norges Idrettsforbund. Vi oppfordrer fotballtrenere om å delta.

Nyheter

-- annonse --