-- annonse --
Nyheter
SPENNENDE TIDTRØYTE: Tarjei Nerbø Smågesjøs fritidssyssel mens han er permittert er å skrive artikler om fotball på sitt nettsted «Boks te boks». Foto: ranheimfotball.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Noe må en gjøre når det er null fotball, sier Tarjei Nerbø Smågesjø. Han er til daglig Svein Maalens medtrener i Ranheim og har ellers erfaring som trener fra de 4 øverste divisjonene i Norge, fra Toppserien for kvinner, spillerutvikler i fotballkrets, fotballærer i videregående skole og aldersbestemt landslagstrener.
  Nå er han permittert, og i påvente av at fotballen ruller igjen ønsker han å bruke litt tid på å oppdatere seg innen fotball, og dele det med andre gjennom å skrive om det.

Så langt har arbeidet materialisert seg gjennom flere dyptpløyende og interessante artikler som garantert er av interesse for fotballtrenere over hele landet.
  Som for eksempel hvordan Liverpool denne sesongen har forbedret evnen til å beholde ballen etter eget innkast.
  Tarjei Nerbø Smågesjø presenterer også to artikler om Moldes vei til seriegull – der hans påstand er at lavere press sikret seriegull til laget fra Romsdal.
  Du kan også lese en historie om balltap på feil sted – og at det kan være grunnen til at Rosenborg ikke vant Eliteserien i 2019.

-- annonse --