-- annonse --
Nyheter
TILBAKE: Åge Hareide er glad for å være tilbake i jobben som landslagssjef i Danmark etter sykemelding. Foto: NTB scanpix
Gjest
Fotballtreneren

Hariede (66) pådro seg en infeksjon i kneet som gjorde at han måtte melde forfall til de siste landskampene mot Gibraltar og Georgia. Danmarks norske landslagstrener innrømmer at det har vært krevende.
  – Fotball har vært mitt liv, og plutselig ble det tatt fra meg. Jeg fikk ikke muligheten til å være sammen med spillerne og hadde kun mulighet til å snakke med dem på telefon. Det var steintøft, og det er første gang at jeg har opplevd noe sånt, sier Hareide til DBUs facebookside.

Det at han gikk glipp av to landskamper under sykefraværet gjorde det hele ekstra krevende.
  – Jeg har det fint nå. Jeg har fått fantastisk behandling, og det har vært profesjonelle og dyktige folk rundt meg hele tiden. Det setter jeg veldig pris på.

Nå ser Hareide bare frem til den den kommende EM-kvalifiseringskampen mot Sveits 12. oktober.
  – Vi har hatt møter med speidere som har sett Sveits spille, og Jon (assistenttrener Jon Dahl Tomasson) har kommet fra Nederland. Vi har sittet og snakket om Sveits i hele dag, sier han videre på facebooksiden til det danske fotballforbundet.

Med Hareide sykemeldt vant Danmark 6-0 over Gibraltar, mens det ble 0-0 mot Georgia.
  Danmark er på 2.-plass i sin EM-kvalifiseringsgruppe med ni poeng etter fem kamper. Irland topper med 11 poeng. Sveits har åtte poeng, men én kamp mindre spilt.

-- annonse --