-- annonse --
Nyheter
NT BOK: Øyvind Larsen er ute med ny bok. Verdt å lese, mener vår anmelder.
Gjest
BOKANMELDELSE av Jo Are Vik

• BOKANMELDELSE
«Dikt og skråblikk rundt undring over livet», skriver Larsen selv om boken.
  Det stemmer, og Øyvind Larsen har på mange måter skapt sin egen lille «grein» på det store norske litterære tre. En «grein» som er involverende, lærerik og befriende uforutsigbar.

Det handler selvsagt mye om fotball – og om annen idrett. Annet kan ikke forventes når det er en «fotballmann» som er forfatter. Men på langt nær bare om fotball.
Det er en bok om de små og store ting i livet. De alvorlige tingene sett i et perspektiv som er dypt og undrende, men samtidig svært så kjærlig. Og elleville humoristiske betraktninger, som viser humorens viktige og bærende kraft i hverdagen.

Det handler om minner knyttet til «Dusjen», det handler om å «Ligge i tet», det handler om «Verdens beste lærer», og det handler om «De ti bud» - og mye, mye mer!

Boken tar også for seg Øyvind Larsen sin tid i trenerapparatet rundt landslaget. «På tokt med Landslaget», heter kapittelet – gjerne inspirert av Kristian Henriksen og Bjørn Storberget sin boktittel fra 1951.
  Øyvind Larsen runder 60 år 10. januar. Sørg for å skaffe deg «Å fa´n er´e deg igjen´a?» før den tid. Det fortjener både du som leser, og Larsen som forfatter.

Heia Øyvind Larsen, og hans forfatterskap!

• Les også artikkelen i Dagsavisen Fremtiden "Et liv med fotball".

FAKTA

«Å fa´n er´e deg igjen´a?»
Forfatter: Øyvind Larsen
Illustrasjon: Steinar Iversen
Anmeldt av: Jo Are Vik
Forlag: Tjuvtjern
Sider: 208
Pris: kr 350,-
Utgivelsesår: 2018
Kan kjøpes hvor: send e-post til Øyvind Larsen på 

 

-- annonse --

Cron Job Starts