-- annonse --
Nyheter
VIKTIG JOBB: NFFs Landslagsskolesjef Håkon Grøttland deltok nylig på den Nordnorske Fotballkonferansen i Harstad, og understreker viktigheten av å dele kunnskap med barne- og ungdomsfotballtrenere over hele landet. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Han var nylig i Harstad sammen med Gunnar Halle, der de to snakket om Landslagsskolen og spillerutvikling på Nordnorsk Fotballkonferanse.
  – Dette er noe av det morsomste og viktigste vi gjør. Det var veldig motiverende og hyggelig å treffe så mange fotballfolk oppe i Harstad. Det er imponerende at man greier å samle så mange trenere en helg i januar, sier Grøttland til fotball.no.

150 deltakere

Konferansen samlet 150 deltakere fra nordnorsk fotball, og de fikk rieklig med faglig og sosialt påfyll.
  – Vi snakket blant annet om hva vi er gode på i et internasjonalt bilde og hva som må forbedres. I tillegg holdt vi en økt dagen etter for å vise hvordan en vanlig landslagsøkt ser ut, forteller Grøttland.

Solid kvalitet

I tillegg til Grøttland og Halle fra NFF, bidro også blant andre Ronny Deila (Vålerenga), Roger Finjord (NFF Finnmark og tidligere A-landslagstrener), Trygve Bornø (Harstad IL og tidligere generalsekretær i NFF), Elin Nicolaisen (Norsk Fotballtrenerforening), Tommy Bang Larsen (NFF Trøndelag), samt Gregg Broughton og Tarald Laugsand fra Bodø/Glimts barnefotballavdeling.
  – Målet med konferansen er at vi i Nord-Norge skal kunne tilby en årlig  og profesjonell fotballkonferanse med høg kvalitet og som er godkjent for UEFA B etterutdanning, sier sportslig leder i Harstad IL, Dag Jørgen Olsen til fotball.no.

-- annonse --