-- annonse --
Nyheter
BRA: Molde-trener Erling Moe mener det norske fotballproduktet er bedre enn folk tror. Foto: NTB scanpix
Gjest
Fotballtreneren

– Jeg er lei av negative vinklinger om norsk fotball. Vi må begynne å framsnakke og prate godt om hverandre mer. Det norske lag gjør i Europa, er mye bedre enn folk tror, sier Molde-treneren til NTB.

Få opp øynene

  – Folk må snart få opp øynene. Det norske fotballproduktet er bedre enn folk tror. Man husker Sarpsborg 08 i gruppespillet i europaligaen i fjor. Rosenborg har kvalifisert seg flere år på rad, og vi var noen hårstrå unna å slå ut Zenit, fortsetter han.
  Molde selv slo KR Reykavik 7-1 i sin første kvalikkamp for Europaligaen og er klar for andre runde etter 0-0 på Island torsdag kveld.
  FK Haugesund er også videre, etter overbevisende 5-1 over Cliftonville hjemme torsdag, mens Brann tapte 1-2 borte mot Shamrock Rovers og er ute med 3-4 sammenlagt.
  Samtidig er Rosenborg klar for andre kvalifiseringsrunde til Champions League etter 6-0 sammenlagt over Linfield i første runde. Trønderne møter hviterussiske Bate Borisov i andre runde.

Serbisk motstand

For Molde vente serbiske Cukaricki i neste kvalifiseringsrunde, i en hektisk kampperiode framover. FK Haugesund møter østerrikske Sturm Graz.
  – Vi må angripe det med mange kamper på en aggressiv måte. Det er noe vi ønsker, og man snakker om det i norsk fotball hele tida. Norske fotballspillere sulter etter nye impulser og nye erfaringer, og vi gleder oss skikkelig, Molde-trener Erling Moe til NTB.

-- annonse --