-- annonse --
Nyheter
ETTERTRAKTET: Ronny Deila tror Ole Gunnar Solskjær blir ettertraktet på markedet etter det han har gjort med Manchester United på kort tid, om han ikke skulle få fortsette på Old Trafford til sommeren. Foto: NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Han kommer til å få masse muligheter hvis han ikke får Manchester United. Han har uansett fått et veldig løft på karrieren i United, sier Deila til Dagbladet.

Gjort mye riktig

Deila mener Solskjær har gjort veldig mye riktig i løpet av sin korte tid som sjef på Old Trafford.
  – Han er utrolig flink til å skryte av folk og få selvtilliten inn i gruppa. Både spillerne og fansen har fått stoltheten tilbake. Når jeg ser kraften som kommer fra kvalitetsspillerne - og trykket fra tribunen - så er det som i gamle dager under Sir Alex, sier Vålerenga-treneren til Dagbladet.

Fjær i hatten

Uavgjortkampen hjemme mot Burnley denne uka endrer ikke på det inntrykket, og Deila er sikker på at Manchester United vil slå raskt tilbake.
  Samtidig mener han Solskjærs suksess også er en suksesshistorie for norsk fotball.
  – Dette er en utrolig fjær i hatten for norsk fotball. Ja, for hele Norge på alle mulige måter. Dette vitner om at det er muligheter for alle, sier Deila til Dagbladet, og fortsetter:
  – Jeg hadde selv Roy Hodgson som trener i Viking i 2005. Etterpå har han vært i masse klubber og trent det engelske landslaget. Det er bare å jobbe steinhardt og tro på det du driver med. Hvis du våger å hoppe ut i ting, er det utrolig hva du kan oppnå.

 

RonnyDeilaBRA FOR NORGE: – Dette er en utrolig fjær i hatten for norsk fotball, mener Vålerenga-trener Ronny Deila om det Ole Gunnar Solskjær har utrettet i Manchester United. Foto: NTB scanpix

-- annonse --