-- annonse --
Nyheter
GJESTFRIHET: NFT blir alltid godt mottatt hos Accrington Stanley. Her fra et tidligere besøk på en hjemmekamp i forbindelse med en av NFTs trenerturer til England. Foto: Reidar Schjei
Reidar Schjei
Reidar Schjei

932 57 318

AccringtonAccrington Stanley befinnner de seg i dag  i Leauge One hvor de pr 1. januar  innehar åttendeplassen åtte poeng bak serieleder Lincoln City. Stanley møter Portsmouth 2. januar som ligger på 2.plass fem poeng foran Stanley. De har tre kamper mindre spilt, med seier i disse ville de ha toppet tabellen ved inngangen til 2021. Om formen skulle holde seg sesongen ut og de  kommer blant de tre beste  rykker de opp til Championship, noe som vil være  en en historisk begivenhet for en av de legendariske klubbene i engelsk fotballs historie. 

Starten på Football League i England 

Accrington Stanley er en av de 12 eldste klubbene i England og de var med og spilte i gang den profesjonelle fotballen i England i 1888.  De øvrige  klubbene var Aston Villa, Blacburn Rovers, Bolton Wanders, Burnley, Derby County, Everton, Notts County, Preston North End, Stoke City, Wesr Bromwich Albion og Wolverhampton Wanders. 
Preston North End vant ligaen de to første sesongene. 

Trenerforeningen har ved flere tidligere studiebesøk i Manchester organisert en tur til kamp på klubbens hjemmebane Wham Stadium  for de som ønsker det. NFT-gruppen har da vært «dagens kampsponsor»,  kåret dagens spiller, samt fått tilgang til manager lounge etter kampen.

Manager med lengst fartstid etter Sir «Alex»

Manager John Coleman er den som har lengst fartstid  i samme klubb i England etter at Sir Alex Freguson ga seg i Manchester United og Arsène Wenger sluttet i Arsenal. Coleman har nå 19 år som klubbens manager. 

Derfor er det kanskje litt «kult» at våre medlemmer kan følge «klubben vår» med et skråblikk frem til våren 2021. Da er det å håpe at koronapandemien er over så vi snart kan være tilbake på Wham Stadium, som har en beksjeden publikumsrekord på 5 397 tilskuere. Den ble satt 26. januar 2019. En intim stadion og en klubb med «hjerterom» til alle som ønsker en opplevelse man neppe får på Old Traford eller Etihad i Manchester.

Kampopplevelse

Klubben har mange ulike pakketilbud på kampdagen hvor man kan innta  gjestesalongen med glassfront, og en fantastisk utsikt over banen. Her får man en varm velkomst med god mat og drikke, og vertsskapet vil sørge for at du nyter opplevelsen fra start til slutt. Manager John Coleman er alltid tilgjengelig over en øl eller to etter kampene med sine gjester fra Norge.
Håper at pandemien snart er over slik at vi igjen kan ta turene til England igjen og da med besøk til Accrington Stanley.

TeddyColemanLENGST SOM MANAGER: John Coleman er den med lengst fartstid som manager i England etter Sir Alex Fergusson og Arsène Wenger, her med Teddy Moen etter en tidligere kamp. Foto: Reidar Schjei

-- annonse --