-- annonse --
Nyheter
REISER HJEM: Bård Flovik reiser hjem til Tromsø og en jobb utenfor fotballen etter ett år som trener i Alta. Foto: NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

AltaAlta kom på femteplass i sin avdeling i postnord-ligaen i sesongen 2018, åtte poeng bak opprykkslaget Raufoss, og understreker sitt høye ambisjonsnivå når de nå søker ny trener i 100% stilling.

  Kompetansekravet klubben stiller er minimum UEFA A-lisens. Søknadsfrist på stillingen er 1. desember, og ønskes mer informasjon om jobben kan Rune Berger kontaktes på tlf.: 959 39 011 eller på e-post .
  Ønsket oppstart er 1. januar 2019.

Den som ansettes skal altså erstatte Bård Flovik, som velger å reise tilbake til Tromsø etter bare en sesong i klubben.
  – Jeg savner familien, jeg savner Tromsø, og kjenner at jeg utenfor banen i Alta ikke har funnet meg helt til rette. Laget og spillerne er ei fantastisk gruppe, har bare godt å si om de, men kjenner at jeg vil prioritere annerledes i året som kommer, deriblant gå inn i en ny spennende jobb utenfor fotballen. Jeg har som sagt bare godt å si om om laget og de fantastiske øyeblikkene vi samme han skapt gjennom året. Minner er skapt for all fremtid, og det samme med alle bekjentskapene som er opprettet. Blitt glad i laget og folkene rundt. Vil savne alle sammen, veldig!
  Det sier Bård Flovik til Alta IF sin hjemmeside.

Rune Berger i Alta IF innrømmer at Floviks beslutning kom brått på:
  – Dette kom overraskende og brått på, men slik er fotballen. Samarbeidet med Bård har vært meget bra, og vi ønsker å si tusen hjertelig takk for jobben han har gjort siden han kom hit. En flott kollega og fagmann som har bidratt på en meget god måte for Alta IF. Vi vil så raskt som mulig starte en prosess for å få på plass en ny hovedtrener til sesongen 2019.

-- annonse --