-- annonse --
Nyheter
SUKSESS SAMMEN: David Beckham og Ole Gunnar Solskjær hadde suksess sammen som Manchester United-spillere. Nå skryter Beckham av Solskjærs jobb som United-manager. Her feirer de ligagullet i 2003. Foto: NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Fansen står bak Ole Gunnar Solskjær fordi han er en stor personlighet, og for hva han har gjort for Manchester United gjennom årene som spiller, men også fordi han har arvet en viktig filosofi fra sin tidligere sjef Alex Ferguson: Han kritiserer aldri sine spillere offentlig.
  Det sier tidligere United-legende og Solskjærs tidligere lagkamerat David Beckham til Sky Sports.

Lærer fortsatt

– Jeg synes han gjør en god jobb. Han står i det og fortsetter å snakke positivt om sine spillere. Det har han fra Sir Alex. Han ville aldri kritisere en spiller fra klubben sin, Ole har vært nøyaktig likedan, sier Beckham.
  – Han lærer fortsatt, men han han vil beskytte sine spillere og han vil beskytte Manchester United.

Opp- og nedturer

Beckham mener det er naturlig at Manchester United sliter med å beholde sin dominerende rolle som tittelvinner og -utfordrer etter Fergusons exit og tapet av flere nøkkelspillere.
  – En så stor klubb som Manchester United med så stor og vedvarende suksess, vil alltid oppleve perioder hvor andre klubber har suksess. Det blir alltid snakket om når Manchester City og Liverpool har suksess og ikke Manchester United.
  – Klubben er inne i en overgangsperiode, spesielt etter at Alex Ferguson ga seg, mener Beckham. 

-- annonse --