-- annonse --
Nyheter
NY JOBB: Aksel Bergo skal jobbe for å utvikle og styrke elitefotballaktivitetene på kvinnesiden som seniorrådgiver i NFF. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Jeg er veldig fornøyd og glad for å få Aksel med på laget. Han har lang fartstid fra fotballen, en sterk faglig bakgrunn og bred erfaring fra ulike utviklingsprosesser i klubber og NTF. Han vil utvilsomt styrke vårt faglige arbeid ut mot toppklubbmiljøene og også internt i NFF, sier Heidi Støre, leder kvinnefotball i NFF til fotball.no.

Aksel Bergo var assistenttrener på U21-landslaget i perioden 2014-2018. Han har tidligere vært trener og spillerutvikler for A-laget og aldersbestemte lag i Follo FK, og hovedtrener for Kolbotns A-lag. Han har vært tilknyttet Norsk Toppfotballsenter som prosjektleder, og har Trener 3/UEFA A-lisens.
  I sin nye rådgiverjobb i NFF skal han blant annet jobbe med rådgivning, operativt og administrativt arbeid rettet mot toppklubbutvikling på kvinnesiden, overordnet ansvar for oppfølging av aldersbestemte landslagstrenere, og tett samarbeid med aktuelle fagmiljøer i både NFF og klubbene.

-- annonse --