-- annonse --
Nyheter
LANDSLAGSSJEF: Phil Neville ble noe overraskende for mange mandag utnevnt til ny sjef for det engelske kvinnelandslaget i fotball. Foto: NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Det var gamle kommentarer på twitter den tidligere Manchester United-, Everton- og engelske landslagsbacken måtte svare for da Det engelske fotballforbundet offetnliggjorde at han er den nye sjefen for Englands beste fotballkvinner.
  Under en pressekonferanse på FAs senter St. George´s Park la Neville seg langflat i intervju etter intervju, og beklaget sin egen ordbruk og oppførsel i meldingene, som han nå har slettet.

Feil ord

Han beklaget dem også i en pressemelding forrige uke, og mandag var det ny runde med beklagelser.
  – De ordene jeg brukte var ikke riktige, sier Neville til Sky Sports.
  – Jeg tror alle som kjenner meg vet at dette ikke reflekterer min karakter eller de verdiene jeg ble oppdratt til å stå for av mine foreldre, fortsetter Neville i intervjuet.
  – Jeg beklager av hele mitt hjerte det jeg skrev og de ordene jeg brukte. Ordene er feil i dag og de var feil da.

Mangler trenererfaring

Phil Neville måtte også svare for at han til tross for manglende trenererfaring har fått ansvaret for Englands kvinnelandslag.
  Til dette svarte Neville at han tviler på om mange av kandidatene til den ledige landslagssjefjobben kan matche hans erfaring med å trene toppspillere etter å ha vært en del av trenerstaben til Valencia i noen år.
  – Jeg har trent de beste spillerne i herrefotballen, og jeg tror de kvinnelige spillerne jeg skal trene er topp, topp klasse profesjonelle spillere på aller høyeste nivå.
  – For meg er dette den ultimate utfordring. Det blir ikke bedre enn å få muligheten til å trene ditt lands landslag, sier Neville til Sky Sports.

-- annonse --