-- annonse --
Nyheter
VELKOMMEN: Daglig leder Teddy Moen gleder seg til igjen å ønske velkommen til Cupfinaleseminaret - i år for 30. gang. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Deltakere har nå anledning til å melde seg på høstens seminar. En egen nettside forteller mer om struktur, innhold, priser mv. for landets største og viktigste arena for etter- og videreutdanning av fotballtrenere.

– Målet er å trekke flere fotballtrenere til Cupfinaleseminaret enn noen gang, sier daglig leder Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening.
  Han kan fortelle at NFT har laget en ny nettside for arrangementet og det vil også komme en egen app for deltakere.
  – Vi tar nye steg og søker å fremstå som enda mer proffe og komplette enn før. Selv om Cupfinaleseminaret er en institusjon i norsk fotball, ønsker vi å trekke til oss flere trenere og nye målgrupper av trenere. Derfopr vil NFT dette året blant annet lansere ett nytt konsept, Ungdomstrener-seminaret, hvor man torsdag 29. november ønsker å samle ivrige ungdomstrenere til en rekke praktiske demonstrasjoner i Manglerudhallen av erfarne instruktører.

Nå kan man melde seg på

NFT har allerede nå ved inngangen til sommeren, åpnet opp for påmelding til det 30. Cupfinaleseminaret., Han kan fortelle at prisene er uendret fra 2017 og 2018 og at foreningen sammen med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotballsenter og Norges Idrettshøgskole er i gang med å lage ett spennende fagprogram over 3 dager. 
  – Rammen for årets Cupfinaleseminaret er ulagt, men det konkrete innholdet vil bli lagt på plass utover høsten. Det er mange biter og detaljer som skal på plass, men dette skal bli bra!  Hvert år forsøker vi å gjøre det enda litt bedre – å strekke oss litt ekstra. Det lover vi også å gjøre dette året.

• Les mer om programmet

Prisene for deltakelse

Påmelding kan gjøres her

• Mer om overnatting

• Les mer om det 30. Cupfinaleseminaret her

-- annonse --