-- annonse --
Nyheter
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Grasrottrenerseminaret 2021 arrangeres digitalt lørdag 12. juni mellom kl. 12.00 og 14.00. 
  – Velkommen til Grasrottrenerseminaret! Vi håper alle som har en tilknytning til barne- og ungdomsfotballen vil følge oss på dette webinaret. Vi kan tilby både spennende gjester og godt fotballfaglig innhold, sier Bo Folke Gustavson, fagansvarlig barn og ungdom i NFF.

Med Helene Husvik som vert kan deltakerne se fram til to timer med faglig påfyll og inspirasjon. Mange fagpersoner med ulike roller i fotball-Norge bidrar med sin kunnskap og kompetanse underveis.
  Blant annet stiller landslagssjef Ståle Solbakken til samtale om temaet «Flest mulig - lengst mulig - best mulig». Kvinnelandslagets kaptein Maren Mjelde, grasrottrener Solveig Skumlien Nilsen (Kjelsås Fotball) og Eirik Øiestad (fra pdokasten pappatrenere)skal snakke om hvorfor grasrottrenerutdanning er så viktig for barne-og ungdomsfotballen. 
  Vider vil NFFs Bo Folke Gustavson og Håkon Grøttland ta for seg NFFs spillemodell, skoleringsplaner og retningslinjer for barne- og ungdomsfotballen.

Det blir også lansering av konseptet Årets grasrottrener 2021, en pris som skal deles ut i forbindelse med Cupfinaleseminaret 18. november.

GrasrottrenerseminaretPlakat

-- annonse --