-- annonse --
Nyheter
BIDRAR: Norges U18- og U19-landslagstrener Pål Arne Johansen er en av bidragsyterne under Nordisk Fotballtrenerkonferanse i Göteborg siste helgen i januar. Foto: Ivar Thoresen
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Konferansen er et samarbeid mellom Norsk Fotballtrenerforening, IFK Göteborg, Escape Sport og Svensk ElitFotboll.

På ny inviterer vi talentutviklere og fotballtrenere fra hele Norden til å være en del av en årlig konferanse for trenere som spesialiserer seg innen spiller- og talentutvikling på elitenivå under temaet:
«FRA NORDISK UNGDOMSFOTBALL – TIL CHAMPIONS LEAGUE»

Konferansen tilbyr glimrende foredragsholdere og instruktører med erfaring fra nordisk og internasjonal fotball.
  Programmet vil bestå av presentasjoner, praktiske demonstrasjoner, workshops og paneldebatter.
  Dette vil gi deltakerne førstehånds informasjon om det siste innen utvikling, trender og beste-praksis i nordisk og internasjonal fotball.

Bidragsytere 2019

  • Peter Knäbel er teknisk direktør i FC Schalke 04. FC Schalke 04 er blant de fremste klubbene i tysk fotball på talentutvikling. Tidligere har Knäbel virket i det sveitsiske fotballforbundet som teknisk sjef (2009-2014) da nasjonen for alvor markerte seg med sine ungdomslandslag.
  • Pål Arne «Paco» Johansen er U18- og U19-landslagstrener for Norge, som er kvalifisert for U20-VM dette året. Han har tidligere vært assistenttrener for Legia Warzawa og det norske kvinnelandslaget. Samt vært ansvarlig «Verdens Beste-prosjektet» i regi av Norsk Toppfotball-sport (tidl. Toppfotballsenteret).
  • Mauricio Marques er Head of Coaches Education at CBF Courses (utdanningsansvarlig i det brasilianske fotballforbundet)
  • Hákon Sverrisson er akademisjef i den islandske toppklubben, Breidablik UBK
  • Eric Steele er en av engelsk fotballs mest etablerte og erfarne keepertrenere med fortid i toppklubber som Manchester United, Aston Villa og Derby. Nå aldersbestemt keepertrener i The FA.
  • Soccerservices i Barcelona (SSB) vil presentere sin spennende Ekkono treningsmetodikk.
  • Lilie Persson og Claes Eriksson – hovedansvarlige for jente- og guttelandslagene i det Svenska Fotbollsförbundet (SvFF).
  • Magni Mohr fra Færøyene - en av Nordens fremste eksperter på hvilke fysiske krav og treningsbelastning som kreves innom toppfotball
  • Dag Opjordsmoen, fagansvarlig fotball ved Norsk Toppfotball-sport og en av dem i norsk fotball som kan mest om talentutvikling og miljøet betydning for å skape toppspillere.
  • Carsten Effertz fra Tanner Speed vil fortelle om samt vise mer konkret hvordan man kan utvikle hurtigere fotballspillere.

EKSTRA TILBUD - for medlemmer i Norsk Fotballtrenerforening

Medlemmer av NFT tilbys gratis å delta søndagen på konferansen. Denne dagen vil akademiansvarlig, Roger Gustafsson, på IFK Göteborgs akademiet presentere – for aller første gang – akademiets nye treningsmetodikk. IFK Göteborg har over litt tid arbeidet sammen med blant andre Göteborgs Universitet på dette feltet. Metoden er utviklet med tanke på å kunne løfte lovende nordiske unggutter opp mot et nasjonalt og europeisk nivå. Denne dagen vil også Dag Opjordsmoen fra Norsk Toppfotball-sport bidra med en solid dokumentasjon og konkretisering på hvilke krav internasjonal toppfotball stiller til de nordiske utviklingsmiljøene.

Kurspakkene: (påmelding gjøres direkte til )

Pakke 1: 2 dagers konferanse – fredag til lørdag - pris pr. person som inkluderer
• Overnatting på First Hotel Kviberg Park
• Festmiddag fredag m/underholdning og lunsj lørdag
• Fagprogram (fredag og lørdag) - 2 dager inkl. kursbevis
Alt 1: SEK 3.995,- pr. deltaker (i twin room/delt rom)
Alt 2: SEK 4.595,- pr. deltaker (i enkeltrom)

Pakke 2: 3 dagers konferanse – fredag til søndag - pris pr. person som inkluderer - OBS! Minst 2 trenere fra samme klubb for å få denne pakken
• Overnatting på First Hotel Kviberg Park
• Fest-middag fredag m/underholdning og lunsj lørdag og søndag
• Fagprogram (fredag, lørdag og søndag) - 3 dager inkl. kursbevis
Alt 1: SEK 4.495,- pr. deltaker (i twin room/delt rom)
Alt 2: SEK 4.995,- pr. deltaker (i enkeltrom)

Pakke 3: 2 dagers konferanse – fredag til lørdag - pris pr. person som inkluderer
• Uten overnatting på hotell (men med middag m/underholdning og lunsj lørdag)
• Fagprogram 2 dager inkl. kursbevis
SEK 2.990,- pr. deltaker

PS! Konferansen gir også 10 timer godkjent etterutdanning (ETU) for trenere med UEFA B-lisens eller «gammelt» C-kurs/trener 2.

I tillegg:

Om du velger alternativ Pakke 3, så tilbyr vi deg en 3-dagerskonferense til den sammen prisen som den ovenfor – selv om de kommer som den eneste treneren fra din klubb. Oppgi at du er medlem i Norsk Fotballtrenerforening (NFT). Du kan også velge Pakke 1 og Pakke 2 . Om du velger Pakke 2, så kan du gjøre dette, selv om du er eneste trener fra din klubb.

Nordisk Fotballtrenerkonferanse skal være den ledende møteplassen for læring, debatt, nettverksbygging og coaching blant fotballtrenere i Norden.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON OG PÅMELDING – ta kontakt med daglig leder i NFT Teddy Moen på mob: 918 85 123 eller

Om arenaen

Prioritet Serneke Arena ligger i sentralt i Göteborg og er Nordens mest moderne multi-sportsanlegg.
  Arenaen åpnet i juli 2015 og under sammen tak finnes en fullstendig innendørs fotballhall med siste generasjons kunstgress, hotell, et av Sveriges største treningssentre. Spa, skianlegg, beachvolleyanlegg og to idrettshaller.
  På utsiden finnes dessuten et stort antall natur- og kunstgressbaner, For å komme til sentrum av Göteborg tar det bare 10-15 minutter med trikken.

• Se mer om anlegget her: www.prioritetsernekearena.se 

-- annonse --