-- annonse --
Nyheter
NYE I NFT-STYRET: Siv Gjesdal og Lars Bohinen er nye i NFTs styre etter årsmøtet tirsdag kveld. Foto: NIH og NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

26 medlemmer deltok da NFT gjennomførte historiens første digitale årsmøte tirsdag kveld.
  I tillegg til ordinære årsmøtesaker ble forslaget til NFTs strategiplan for 2020-2022 behandlet og enstemmig vedtatt.
  Et innkommet forslag fra Ole Bjørn Edner vedrørende mulighet for redusert medlemskontingent for pensjonister ble også vedtatt, gitt enkelte forutsetninger som styret fastsetter.

Sterke nykommere

Lars Bohinen og Siv Gjesdal erstatter Knut Tørum og Mathias Haugaasen i NFT-styret. Det er to solide nykommere som ønskes velkommen inn i foreningens styre, etter å ha blitt enstemmig valgt på årsmøtet.
  Siv Gjesdal er førsteamanuensis ved Institutt for idrett og samfunnsvitenskap ved Norges idrettshøgskole. Hun er postdoktor ved forskningssenter for barne- og ungdomsidrett. Hun har erfaring fra barne- og ungdomsidretten, som trener og trenerkoordinator. Bachelorgrad fra University of Bath i Sport & Exercise Science. Master i psykologi og coaching ved Norges idrettshøgskole. Skrev sin doktorgradsavhandling basert på temaet motivasjonsmiljø i barne- og ungdomsidrett.
  Lars Bohinen har en lang karriere i toppfotballen, både som spiller og trener. I løpet av 16 år som spiller på toppnivå var han innom klubber både i Norge (Lyn, Vålereinga, Viking og Lillestrøm), Sveits (Young Boys), England (Nottingham Forest, Blackburn, Derby) og Danmark (Lyngby og Farum). Han startet sin trenerkarriere i Aser i 2012-2013, fortsatte i Sandefjord fra 2014 til 2017. Han tok over Aalesund i 2018 og ledet dem i fjorårssesongen til opprykk til Eliteserien.

Styret i 2020

Styret i Norsk Fotballtrenerforening ser etter årsmøtet slik ut for 2020:
 Leder Elin Nicolaisen (ikke på valg), nestleder Stian Theting (ikke på valg), tiltaksleder Siv Gjesdal (ny for 2 år), styremedlem Margunn Haugenes (gjenvalg for 2 år), styremedlem Lars Bohinen (ny for 2 år), 1. varamedlem Da Opjordsmoen (gjenvalg for 2 år) og 2. varamedlem Bjørn Frode Strand (ikke på valg).

-- annonse --